Популярният телевизионен и радио журналист Ники Кънчев трябваше да се

...
Популярният телевизионен и радио журналист Ники Кънчев трябваше да се
Коментари Харесай

Ники Кънчев загуби близо 30 бона

Популярният ефирен и радио публицист Ники Кънчев трябваше да се раздели с 27 700 лв.. Това стана нощес в предаването " Голямото гонене ", което той води в ефира на " Нова телевизия ".

И четиримата участници доближиха до финала, в който се изправиха против преследвачката Дама Пика. Подобно нещо се случва рядко в това шоу за познания.

Първи против Кънчев и преследвачката се изправи 28-годишният перничанин Евтим Димитров. Той работи като експерт човешки запаси, който обича рисковите преживявания и е член на " Менса България ". Евтим призна, че желае да се запише за присъединяване в " Игри на волята ", а по време на своята изява отбрани 1200 лв., пише standartnews.com. 

Вторият участник бе Руми Емин, който е на 37 години от Хасково, и е незрящ. Мъжът е приключил " Журналистика " и работи като PR-специалист във фондация. Ники Кънчев изясни, че Руми не вижда безусловно нищо, а за него важат същите правила, каквито и за всички останали. В първите въпроси той отговори за 2500 лв., а по-късно отбрани ниската оферта на Дама Пика от 2000 лв..

Петър Петров продължи сполучливата серия на мъжкия квартет. Той е на 49 години от Тетевен и се занимава с вложения в недвижими и движими парцели. Участникът призна, че в случай че завоюва, ще употребява парите за ремонт на фамилен парцел, както и за занимания. В предварителния кръг се показа добре с 3000 лв., а високата оферта от преследвачката бе 12 000 лв.. Той се оправи отлично на въпросите и съумя да я отбрани, с което общата сума на играчите стана 15 200 лв..

Накрая да дава отговор излезе Валентин Владиславов, който е на 29 години, роден е в Димитровград, само че от 10 години живее в София. Пътувал е доста по света, а през днешния ден е притежател на заведение за бързо хранене с българска кухня. Той отговори на седем от заложените от Ники Кънчев въпроси, натрупвайки 3500 лв.. Дама Пика му предложи висока оферта от 12 500 лв.. " Аз съм пристигнал да играя. Никога не съм бил по-сериозен! Играя ", сподели той, а по-късно съумя да отбрани сумата си.

Така четиримата участници застанаха в общ тим против преследвачката, борейки се за 27 700 лв. - по 6925 лв. на човек. Понеже са четирима, те стартираха с четири стъпки напред. След това дадоха отговор на още 16 въпроса и по този начин натрупаха 20 стъпки преднина.

Опонентката им Дама Пика даде верни отговори на цели 18 въпроса, само че това не й доближи, а спасението на играчите бе, че бяха четирима и по тази причина завоюваха с 20:18, написа blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР