Популярният спортен журналист и продуцент на предаването “Брейкпойнт” - Петьо

...
Популярният спортен журналист и продуцент на предаването “Брейкпойнт” - Петьо
Коментари Харесай

Петьо Борисов отново на върха, спечели първа титла от 7 години насам

Популярният състезателен публицист и продуцент на предаването “Брейкпойнт” - Петьо Борисов, завоюва след близо седем години купа от ITL!

Борисов се показа много нерешително на миналия Мастърс преди месец, само че в този момент се завърна повече от стимулиран за непълен реванш. Дори той не позволи да му бъде взет и сет по време на вечерния шампионат 1882.

Последният успех на Борисов датира отпреди седем години, когато завоюва първия Мастърс. На финала там той надви над Едиц Батран в три сета.

След триумфа си на вечерния шампионат, Петьо не скри страстите си и показа, че се цели в класиране на финалите пред декември, когато най-хубавите 8 за годината ще се изправят един против различен.

Съперникът му на финала беше Ивайло Боджаков, който няма купа от 2019-а година, а от този момент статистиката му е извънредно отрицателна във финални срещи - цели пет провали. Въпреки загубата Иво остана удовлетворен от срещите в шампионата.

В категория 250 първенец стана Андрей Андерев, побеждавайки Мартин Маринов с 4:2 4:0 на финала.

Важно е да отбележим, че двамата стигнаха до полуфиналите в по-високата категория.

При начинаещите от категория 125 победител стана Стефан Сарафов, който с всеки минал шампионат набира все по-голяма инерция и напълно скоро се чака да основава съществени проблеми на любимците в горните категории. Стефан победи Никола Цонков с 2:1 сета, в обособените елементи 4:0 1:4 10:8.

В същото време стартира 7-ия вечерен шампионат за 2022 като негов хазаин е тенис академия Каратанчева.

В него срещите при начинаещите са към своя край, като остана да се изиграе финалът им, а категория 250 стартира тази седмица. Големият интерес при дамите накара уредниците да създадат обособена скица и за тях.

Записването за кралската категория е отворено до събота, като всички участници ще получат специфичен бонус - обезпечени два дуела.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР