Популярният с прозвището Благо Джизъса бивш национал по футбол Благой

...
Популярният с прозвището Благо Джизъса бивш национал по футбол Благой
Коментари Харесай

Благо Джизъса спира с футбола, става бизнесмен

Популярният с прозвището Благо Джизъса някогашен национал по футбол Благой Георгиев разгласи, че стопира с играта и се отдава на бизнеса. В дните към Коледа стана ясно, че договорът му с втородивизионния съветски Оренбург е преустановен.

Пред "24 часа " Джизъса споделя, че това е станало по взаимно единодушие.

"По принцип имах контракт за още година и половина. Претърпях интервенция на лявото коляно. И преди, а и по-късно, наблюдавайки равнището на Първа лига, усетих, че това не е за мен. Всъщност най-важното в тази ситуация е нещо друго. Усетих, че нямам предпочитание да играя На 36 година съм и постоянно съм считал, че ще съм до по-късно по терените. Освен това се усещам доста добре физически.

Вече обаче не виждам никакъв смисъл. Знам, че във футбола и изобщо в никакъв случай не би трябвало да се споделя в никакъв случай. За да съм почтен обаче, би трябвало да призная, че към този момент не ми се играе и към този миг завършвам с футбола. Започнах и да се занимавам с нови неща. Това са планове, които ангажират и човек би трябвало да е сериозен, щом се е захванал с тях. Всичко е в доста начален стадий.

Идеите занапред ще се развиват. Не желая да встъпвам в детайлности. Мога единствено да кажа, че въпросните планове са доста надалеч от футбола и са свързани с Русия. Работя по тях с близки за мен хора. Човек би трябвало да се развива. Дадох си сметка, че изкарах доста време във футбола. Затова и се впускам в тези нови инициативи. Повтарям, че са извънредно съществени.

Може от време на време да изискват ангажираност по през целия ден. Естествено, няма какво да укривам, те са свързани с проекти за добра финансова възвращаемост. Въпреки че все още съм спокоен в това отношение с помощта на футбола.

Именно това успокоение и необремененост обаче ми дават свободата да се развъртвам в други насоки ", споделя още Георгиев, който е отклонил най-малко 3-4 оферти от други клубове, слез като е станало ясно, че напуща Оренбург.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР