Популярният германски автомобилен производител изцяло електрифицира фамилията 7-местни автомобили Tardis.

...
Популярният германски автомобилен производител изцяло електрифицира фамилията 7-местни автомобили Tardis.
Коментари Харесай

Mercedes-Benz представи компактният, но просторен електромобил EQB

Популярният немски авто производител напълно електрифицира семейството 7-местни коли Tardis. Новият EQB предлага доста добър комфорт, необятен интериор и акумулаторен блок, осигуряващ пробег до 420 км. Електромобилът бе показан в Шанхай, само че ще се предлага и в други страни с изключение на Китай.

От името на електрическия автомобил може да се разбере, че EQB се базира на п, като в Европа ще се продава модел с акумулаторен блок с потенциал 66,5 киловатчаса, което е задоволително за ежедневни пътувания в града, само че е малко за далечни дистанции. Зарядна станция с мощ 100 KW за половин час зарежда акумулаторния блок от 10% до 80%. Сега се работи върху трансформация с по-мощен акумулаторен блок.

Предлагат се разнообразни конфигурации с електромотор с друга мощ според от пазара. Засега най-мощната версия е оборудвана с електрически мотор с мощ 215 KW (288 конски сили), която е предопределена единствено за Китай. Европейските модели ще излязат по-късно – през втората половина на тази година, а в Съединени американски щати електрическият автомобил няма да се появи по-рано от 2022-ра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР