Популярният български комик Димитър Туджаров- Шкумбата, който е роден на

...
Популярният български комик Димитър Туджаров- Шкумбата, който е роден на
Коментари Харесай

С концерт-молебен за 12-те си катастрофи Шкумбата празнува 68-ми рожден ден 


Популярният български комедиант Димитър Туджаров- Шкумбата, който е роден на 6 октомври 1954 година в Петрич, ще отпразнува 68-ия си рожден ден с няколко дни забавяне, тъй като приготвя огромен концерт в зала 1 на НДК на 27 октомври с доста другари и чужденци, заяви 24 часа.

„ Някои хора ще си купят билети, излиза ми на ниска цена празникът, а на другари разпределям предложения ”, смее се той. Пожелава си да е жив и здрав, а на читателите подарява един анекдот: „ Каква е фантазията на европейската свекърва? Снаха й да се окаже жена ”.


Замисълът на концерта е и тип молебен. Имитатор №1 на Тодор Живков неслучайно избрал дата към именния си ден, издават негови близки. Той желал посредством доста скечове да отблъсне всички неприятни сили към себе си, поради които претърпял цели 12 автомобилни произшествия, написа „ България през днешния ден ”. Популярният хуморист не е изключително религиозен, само че като съсед на Ванга постоянно се е допитвал до пророчицата. Самият той също бил наясно, че 12 е сакрално число, а 13 – съдбовно.

„ В живота не съм радостен човек. Говорихме си с един мой сътрудник чужденец по време на турне в някогашния Съюз на съветските социалистически републики, че смехът в действителност е обърната сълза “, призна в изявление Шкумбата.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР