Популярни политически лица са водачи на листите на основните партии

...
Популярни политически лица са водачи на листите на основните партии
Коментари Харесай

Популярни политици са водачи на листи в Пазарджишко

Популярни политически лица са водачи на листите на главните партии в Пазарджишка облас т.

Бившият външен министър Екатерина Захариева още веднъж оглавява листата на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили , а журналистът Станислав Балабанов остава отпред на претендентите от " ИТН "

Драгомир Стойнев, както и при предходните предварителни парламентарни избори през юли тази година, е лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " .

Движение за права и свободи също залага на предходния си лидер Йордан Цонев.

" Демократична България " още веднъж е избрала за лидер Антоанета Цонева - първият публичен медиатор на София и народен представител от 45-то и 46-то Народно събрание.

За тези избори в Пазарджик Мая Манолова е първа в листата на " Изправи се БГ! Ние Идваме ", като заменя лидера от предходния избор Нестимир Ананиев.

Ново лице е лидерът на листата на коалиция " Продължаваме промяната " - 34-годишният Ивайло Шотев. Той е родом от Пазарджик. Завършил е висше икономическо обучение в Лондон, учил е и в Москва. В момента ръководи фармацевтична компания в с. Калугерово, в която работят към 50 души.

Говорителят на Районната изборна комисия в Пазарджик Антони Върбев заяви, че в 13-и Многомандатен изборен регион за присъединяване в предварителните парламентарни избори са регистрирани 27 партии партии и коалици и. Единствено Политическа партия Български земеделски народен съюз не е подала искане за регистрация на листа.

Кандидатите за народни представители са общо 215, които ще се борят за девет депутатски места.

Над 240 000 е броят на гласоподавателите в Пазарджишка област.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР