Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще бъде водеща на

...
Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще бъде водеща на
Коментари Харесай

Цвети Стратиева – Флора е водеща на „Денят започва в събота“ и „Денят започва в неделя“ по БНТ 1


Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора ще бъде водеща на утринния блок „ Денят стартира в събота “ и „ Денят стартира в неделя “ на 13 и 14 август сред 8:00 ч. и 10:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

„ Нямам самообладание да се забележим в ефира на Българска национална телевизия 1 този уикенд, когато ще съм от страната на тези, които задават въпросите. Безкрайно се веселя и вълнувам! Благодаря на Българската национална телевизия за опцията да съм на екран! Така че, гледайте ме, само че бъдете благи в мненията, още се изучавам! “, споделя Цвети Стратиева – Флора.

Цвети Стратиева – Флора е водеща на, който се излъчва в YouTube канала на Българската национална телевизия. Тя е измежду най-актуалните и авторитетни влогъри в българското онлайн пространство, безспорна фаворитка на младата публика в интернет със своите занимателни авторски видеа, с които цели да осведоми почитателите си за разнообразни настоящи тематики от политическия и публичен живот в България.

Специалното лятно издание на утринния блок „ Денят стартира в събота “ и „ Денят стартира в неделя “ се излъчва сред 8:00 ч. и 10:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Всеки уикенд през август феновете на публичната телевизия посрещат на екрана друг водещ, който със своя самостоятелен жанр и наличие способства за разнообразието от тематики и посетители в студиото.

Гледайте „ Денят стартира в събота “ и „ Денят стартира в неделя “ през август – сред 8:00 ч. и 10:00 ч. по Българска национална телевизия 1! През септември очаквайте предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР