Популярната като голата кметица и звезда във филмите 18 +

...
Популярната като голата кметица и звезда във филмите 18 +
Коментари Харесай

Диана Габровска vs. фолкпевица и топмодел в конкурса "Мисис България"

Популярната като голата кметица и звезда във филмите 18 + Диана Габровска влиза в жестока конкуренция с фолкпевица и роден топмодел за короната в състезанието „ Мисис България “.

Габровска била една от първите записали се за кастинга, написа „ Телеграф “. Освен нея в надпреварата по хубост ще вземе присъединяване фолкпевицата Дебора, както и носителката на няколко трофеи за модели Виктория Джумпарова.
Йога
“Тази година имаме рекорден брой записали се в кастинга. Над 2500 кандидатури сме обработили “, съобщи притежателят на марката Меги Савова. До финала са позволени 15 хубавици. Всички девойки са майки на най-малко едно дете, а има и дама, която отглежда 4 отрочета, разкри още Савова. Сред кандидатките има йога инструктор, лайфкоуч, състезателка по фитнес, инфлуенсър, дизайнерка, юрист и други За първи път от години има съществено звездно наличие.
Корона
Момичетата ще дефилират е три тура. В първи хубавиците ще бъдат показани от своите деца. Малчуганите ще би трябвало да опишат за какво мама е най-достойна за купата. Втори кръг ще бъде отдаден на България, а трети обичайно е за формалните тоалети. Победителките ще бъдат избирани от умело жури, което се състои единствено от носителки на купата „ Мисис България “ от предишни години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР