Популярната фейсбук страница Сини инициативи направи анализ на случващото се

...
Популярната фейсбук страница Сини инициативи направи анализ на случващото се
Коментари Харесай

Сини инициативи анализира случващото се на Герена

Популярната фейсбук страница " Сини начинания " направи разбор на протичащото се на " Герена " и различието измежду почитателите на Левски. На стената ѝ се появи пост, в който ясно се споделя, че изходът от комплицираната обстановка няма по какъв начин да бъде открит от актуалното управление.

" Понякога е мъчно да се опише тъкмо оня нрав, който от години дърпа Левски обратно. По-старите Левскари употребяват определението " спартаковец ", което е значително ясно за директните очевидци на събитията към обединяването на Левски с тима на милицията. За тези, които не са били очевидци на тези събития, е по-трудно да схванат тъкмо за какъв типаж хора става въпрос.
 Стадион
Стадион " Георги Аспарухов " осъмна с обидни надписи против Наско Сираков

Пред ВИП-а на " Герена " се появи апел " Раев вън "

Архетипите оказват помощ на хората елементарно да се ориентират, и за благополучие, в последната седмица един подобен самичък излезе и заявява себе си. Става дума за архетипа на Митничаря. Разбира се, архетипът е сборен облик и не се припокрива на 100% с дадена персона, само че процентът е задоволително висок с цел да е потребен за разбор.

По-абстрактно видяно, доста от хората, които желаят да живеят в естествена страна, разпознават този облик, който е присъщ и за други специалности и обществени прослойки. Митничарят е човек, който е правилен на своите господари и като признателност получава от тях материални облаги и известна степен на сигурност и непоклатимост.

За него е допустимо развиване в йерархията, само че то нормално се случва единствено в рискови случаи. Господарите може да се сменят, само че Митничарят се преценява. Неговата упоритост е да резервира своите материални облаги, както и обществен статус на човек над простолюдието, само че гравитиращ към хората с власт. Разбира се, за властимащите Митничарят е потребен глупак и рядко се употребява с почит.

Ако се насочим по-конкретно към левскарските кръгове, то от годините на прехода до днешни дни, постоянните гости на Герена са виждали групата, която най-общо може да опишем като кръга към починалият министър Бакърджиев. В техния състав, с изключение на въпросния митничар, представен от известната в интернет средите брачна половинка на Мажоритаря, са публицисти и други функционери.
 От
От " Левски на левскарите " с нов залп против " мажоритаря-спасител " Сираков

Феновете се канят да го гонят

Тази група натъртва на своя обществен статус измежду последователите на Левски и неколкократно показва членовете си като матерално заможни. Групата постоянно акцентира близкото си отношение с всички президенти на Левски, настанява се на централни места в ложите на стадиона, и постоянно пътува с чартърите на тима.

Съвсем не е изненадващо, че тези хора сега са впрегнали старания в не-лекото начинание да бранят позициите на мажоритаря Сираков. Очевидно е, че за облика на Митничаря, запазването на обстановката и модела на ръководство, в който Левски е подвластен от ползите на хора, имащи цели разнообразни от добруването на клуба, е приоритет номер едно. Хубавото е, че пътят за излаз от обстановката става все по-ясно обрисуван. Профилът на вредителите - също. Нека не престават сами да заявяват себе си - това улеснява задачата на всички, които желаят да видят Левски да върви по пътя на разрастващ се клуб. ", написаха от " Сини начинания ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР