Популярна британска журналистка и радиоводещ почина на 44-годишна възраст от

...
Популярна британска журналистка и радиоводещ почина на 44-годишна възраст от
Коментари Харесай

Популярна британска водеща почина от тромби и кръвоизливи след ваксинация с АстраЗенерка

Популярна английска журналистка и радиоводещ умря на 44-годишна възраст от тромбоза и кръвоизливи, след имунизация с имунизацията против COVID-19 на " АстраЗенека ", оповестяват медиите на Острова.

44-годишната Лиза Шоу е развила мощно главоболие, преди да бъде приета в болница няколко дни след приемане на имунизацията.

Миналия петък тя е умряла в болница.

В изказване, оповестено от нейния шеф - Би Би Си, фамилията на Шоу прецизира, че тя е била лекувана от съсиреци и „ кървене в главата “.

„ Лиза разви мощно главоболие седмица откакто получи своята ваксина " АстраЗенека " и се разболя тежко няколко дни по-късно. Тя беше лекувана в интензивно поделение от кръвни съсиреци и кървене в главата ", се споделя в информацията от околните й.



Точната причина за гибелта на Лиза Шоу ще стане ясна след съдебномедицинска експертиза, само че в предварителния акт за гибелта й, имунизацията се показва като един от вероятните фактори, посочи Би Би Си. Документът показва " затруднения измежду имунизиране против Covid-19 с препарата на " АстраЗенека " като основание, наред с други затруднения.

Властите във Англия предложиха на лицата под 40-годишна възраст да избират ваксини от други производители, поради редки случаи на кръвни съсиреци и ниско равнище на тромбоцити. В страната са регистрирани 309 сходни случая от над 33 милиона имунизирани с " АстраЗенека " английски жители.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР