Популизмът е обзел българската политическа класа и общество, при това

...
Популизмът е обзел българската политическа класа и общество, при това
Коментари Харесай

Renault Captur E-TECH изнася урок по икономичност

Популизмът е обзел българската политическа класа и общество, освен това много сполучливо, както демонстрират последните пленарни съвещания, месеци, години, избори. Вече се чуват обещания за таван на цените на горивата, когато дадена партия пристигна на власт. Звучи добре за ушите на гласоподавателя, същият, който сега заплаща 3,44 лева за литър А-95. Не ми се има вяра това да се случи по много аргументи, по тази причина още веднъж всеки би трябвало самичък „ да си преценя”, или самичък да се избавя.

И в случай че до скоро водещото за клиента при избора му на автомобил да бе индикаторът надеждност, през днешния ден купувачите на нови и използвани коли се интересуват преди всичко от разхода на гориво. Има и различен вид: покупката на електрически автомобил, при който клиентът демонстрира трипръстова композиция с доминиращ междинен на бензиностанциите. За страдание страната ни е много обратно по пътя на електрификацията. Вярно, на годишна база записаните електрически автомобили у нас са се нараснали с 83%, само че общата им цифра (по данни на КАТ) е малко над 4600 (към 1 юли 2022 г.).
 STOP&GO: Хибридният мотор E-TECH икономисва до 40% гориво спрямо равностоен ДВГ мотор в градски цикъл.
Тогава решението е хибрид или плъг-ин хибрид. Признавам си почтено: допускал съм доста огромна неточност досега. В моето мислене не броях хибридите за действителна опция. За мен опцията на плъг-ин хибрида да изминава 40-100 км (при новото потомство на Mercedes) бе от първостепенно значение. Да, когато е в града и зареждате постоянно, това е супер решение. Но на дълъг път, без опция за зареждане на батерията, плъг-ин хибридът издиша и в доста случаи разходът му е по-голям от на сравним бензинов мотор.

Затова си има типичен хибрид. Renault Captur E-TECH ми отвори очите. Ако желаете нов и пестелив автомобил, само че нямате опция за електрически Megane да вземем за пример, технологията E-TECH в действителност ще ви зарадва с икономичността си.

Оборудван с два електромотора, батерия и умна многорежимна скоростна кутия, Captur E-TECH Hybrid разрешава на лидера до 80% електрическо шофиране в градските условия и подсигурява електрически старт на автомобила всякога. Хибридният мотор E-TECH икономисва до 40% гориво спрямо равностоен ДВГ мотор в градски цикъл.
 STOP&GO: Дори на дълъг път, хибридното задвижване дава от 5 до 10% по-добра спестовност по отношение на равностоен бензинов мотор.
Това е дословният превод на пресрелийза, на който мъчно човек може да повярва. Явно от компанията също са помислили по този начин, по тази причина тестовият ми автомобил бе оборудван с устройство, час от интерактивната платформа E-Tech drive, която дава опция на клиентите да се срещнат с действителни данни от техните лични тестови карания. Платформата събира разнообразна информация от автомобила – по кое време се движи на електричество и по кое време – не, какъв е разходът на гориво за интервала на тестовото шофиране, какъв брой гориво и нездравословни излъчвания са спестени по отношение на равностоен бензинов автомобил, и дава на клиента обстоен интерактивен доклад за тяхното тестово шофиране.

Моето бе в продължени на 10 дни, което ми даде опция в действителност да оценя аспекти от автомобила, които преди (макар да съм карал Captur) не съм успявал. За тях ще опиша в този момент, само че първо сумарно ви демонстрирам „ тотала” от моето шофиране.

Подробно за модела четете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР