Попиляха кривящата се Людмила Костадинова! „Тая ако я сложим да плаши

...
Попиляха кривящата се Людмила Костадинова!
„Тая ако я сложим да плаши
Коментари Харесай

Зрители към муцунестата Людмила: Поне спри да се кривиш, че мязаш на бостанско плашило!

Попиляха кривящата се Людмила Костадинова!
„Тая в случай че я сложим да плаши гаргите, целия бостан ще оварди, че и ланшната годишна продукция ще върне! Гаранция“ – тези „благи“ думи са отдадени на Людмила Костадинова от „Ергенът“, която е измежду най-непоносимите участнички за феновете. А повода не е единствено злобата. Виктория Капитонова, да вземем за пример, я бие по завист, само че най-малко е лицеприятна.
 Людмила Костадинова
Зрителите искрено не понасят Людмила Костадинова

Люсито, с изключение на всичко друго, е и една и съща. Едни и същи приказки, едни и същи демонстрации на отвращение от Александра Гърдева и най-много едни и същи муцуни, които безусловно изкривяват лицето й до хилавост.

Зрителите постоянно започнаха да вършат фотоси на физиономията на Люса измежду излъчвания и да й се подиграват намерено в мрежата. Без подозрение тя от дълго време е схванала това, само че по време на записите на предаването си е вярвала, че е доста друга и… темпераментна (може би)?!

Люска, която Виктор Стоянов по този начин и не предложения на една естествена среща (че кой би издържал тая гримаса с часове), не стопира да зеленее от завист всякога, когато Ергенът налази противната й Алекс. Снощи стана същото – Гърдева заприказва, Люсито мигновено се изнесе на открито, с цел да не й слушала противния диалект.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР