Попфолк певицата Румяна, която почина в апогея на живота и

...
Попфолк певицата Румяна, която почина в апогея на живота и
Коментари Харесай

Помните ли покойната певица Румяна? Племенникът ѝ разтърси с...

Попфолк певицата Румяна, която умря в апогея на живота и кариерата си, се трансформира в част от номер на участник в " България търси гений ". Племенникът на трагично починалата хубавица - менталистът Диян Константинов от Бургас е същинска сензация.

Диян впечатли журито и с трогателната си история обвързвана с известната му вуйна, която беше част и от новия номер, с който щурмува предаването на бТВ.



Диян Костадинов е единственият български топменталист, а точно чете мисли, управлява съзнанието, има свръхестествени усещания и предсказания. Той показа номер с изрязана вестникарска обява за Румяна, която не сподели авансово. Но влизайки в съзнанието на водещите Даниел Петканов и Александър Кадиев, предопредели техния избор на цифри и думи, написа " Хотнюз ".

Така Дани нарисува усмивка на лист хартия, което пък беше изписано като първа дума в заглавието от обявата от вестник - " Усмивка за почитателите на Румяна ". Преди това пък Кадиев сподели стоп на илюзиониста, до момента в който той нарязваше същата тази публикация с изброени имена, а ножицата спря да реже сега, в който стигна името на починалата фолк легенда. Менталистът, който е притежател на златен и сребърен олимпийски орден и е нееднократен медалист за Световна купа и Световно състезание по шахматна комбинация (съставяне на шахматни задачи) предсказа и цифрата 12 в съзнанието на водещите. То се оказа рождената дата на Румяна и на неговия татко.

" Ако това беше едно театрално осъществяване и аз бях предсказал всичко, щеше да е отлично, необикновено. Но всъщстност това е доста повече, тъй като е част от една същинска история. История за моят татко, който изгубих преди година и който ме научи да бъда мощен. История и за дамата, която за мен беше образец. Колкото и да е съумял един човек, той постоянно би трябвало да остане добър. А това е моята вуйна - певицата Румяна.

Те двамата освен починаха по сходен метод - по пътищата в произшествия, само че и бяха родени на една и съща дата, а точно - 12 декември ", описа пред публиката Диян. " Страхотно е, че обръща внимание на една памет ", означи гост-журито Любо Нейков. И в случай че Катето Евро и Славена Вътова също бяха впечатлени, то рапърът Ицо Хазарта показа, че е очаквал доста повече, само че все пак почита персоналната история чута и забелязана в шоуто за гении.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР