Попфолк певицата Мария направи завръщането си на музикалната сцена, след

...
Попфолк певицата Мария направи завръщането си на музикалната сцена, след
Коментари Харесай

Тиктокър: Новата песен на Мария е крадена

Попфолк певицата Мария направи завръщането си на музикалната сцена, откакто показа на най-новото си парче " Ще те побъркам ". Песента е дело на Криско, а видеото на Людмил Иларионов - Люси. 

Ние знаем от дълго време, че Мария има готова ария от Криско, която е трябвало единствено да бъде записана, както и се случи. За момента отзивите в YouTube са смесени - едни се кефят на парчето и видеото, други са очаквали повече, а трети - желаят си остарялата Мария, която " правеше шлагери ". Е, благата не е избухвала с нещо тотално от ерата на " Най-добрият " през 2010 година, когато работеше интензивно с Кости Йонита.

В TikTok новото парче на Марето бързо стана известно, което е значимо за триумфа на една ария през днешния ден. Проблемът обаче е, че тиктокър е забелязал нещо съмнително познато. Васил Йорданов счита, че част от " Ще те побъркам " не е ориганална, а изкопирана от песента " Без да ми се дърпаш " на Цветелина Янева от 2013 година

Факт е, че въпросните моменти звучат много еднотипно, само че кое в попфолк музиката звучи друго и автентично!? " Ами, в случай че провериш има още 3-4 песни с такива елементи, едната е на Андреа. А и съгласно YouTube това не е плагиатство, поради ритмите ", дава отговор почитател на чалгата. " Значи Криско е почитател на Цветелина Янева ", написа различен консуматор. 

Е, ние се надяваме, че Марето най-накрая е уцелила парчето, което ще я върне в музикалните ранглисти. За момента песента е съумяла да влезе единствено в " Набиращи известност " в музика на YouTube. Иначе Мария не работи за първи път с Криско. Певицата има още две песни от него, които общо имат малко над 8 млн. гледания в YouTube, напомня VBox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР