Попфолк кралят често се държи по-емоционално и от жена и

...
Попфолк кралят често се държи по-емоционално и от жена и
Коментари Харесай

Какво развали 20-годишно приятелство в попфолка? Деси Слава ...

Попфолк кралят постоянно се държи по-емоционално и от жена и непрекъснато е в разнообразни драми с кръга си от близки хора. Този път обаче беше помолен за амнистия от тв екрана

Деси Слава и Азис, които са другари от близо 20 години, отново са скарани. Този път русокоската била отговорна, за което й е гузно. „ Не е кой знае какво. Вече с възрастта сме по-чувствителни ”, изясни Деси Слава в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” преди дни.

Гласовитата изпълнителка може и да прави оценка с „ не е кой знае какво ” новата причина с сътрудника й да не си приказват, само че самият той очевидно не е на същото мнение. Азис отказвал да й вдигне телефона. „ Васко, извинявай! Не знам, гледаш ли ме? ”, обърна се Деси Слава към приятеля си от ефира на Би Ти Ви и незабавно добави, че му е купила парфюм. С подаръка певицата се надява да умилостиви Азис и да получи прошката му. „ Надявам се да ми вдигнеш телефона, с цел да ти го подаря ”, съобщи още певицата.

Както и Деси Слава показа, дружбата й с Азис е от години, само че е на приливи и отливи. Двамата не са споделяли защо се карат, само че в сектора се приказва, че най-често става дума леки провинения. Само че и Деси Слава, и Азис са доста прочувствени, което допринасяло за периодическото повреждане на дружбата им. Сигурно е, несъмнено, че ще се сдобрят. Двамата постоянно са били близки и са се подкрепяли в сложни моменти. Случвало се е, да вземем за пример, когато не се усеща добре, Азис да звъни на Деси Слава, с цел да му извърши някоя национална ария. Тя извивала глас, а той хлипал от другата страна на телефонната линия и по този начин му олеквало.

„ Много го обичам ”, показа Деси Слава, която има няколко дуета с Азис от златните години на попфолка. Сред тях са и шлагерите „ Жадувам ” и „ Казваш, че ме обичаш ”. Любопитна детайлност е, че Азис и Деси Слава са родени на 7 март. Той е по-голям с една година и няколко часа от нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР