Поп звездата Кеша и продуцентът Д-р Люк уредиха извън съда

...
Поп звездата Кеша и продуцентът Д-р Люк уредиха извън съда
Коментари Харесай

Кеша и продуцентът Д-р Люк се споразумяха по дълголетния си съдебен спор

Поп звездата Кеша и продуцентът Д-р Люк уредиха отвън съда траялите десетилетие каузи и контрадела, в които тя го обвиняваше в обезчестяване, а той нея - в клюка, заяви Асошиейтед прес.

В изказване на певицата се споделя, че " единствено Господ знае какво се случи онази нощ ". Продуцентът пък сподели, че е " безусловно сигурен, че нищо не се е случило. Никога не съм я насилвал ".

Подробности по извънсъдебното съглашение не бяха огласени, само че и двамата оповестиха в Инстаграм, че са се споразумели за " решение " по случая.

 

Д-р Люк
Снимка: Getty Images
 

Със съглашението се заобикаля правосъден развой, който бе плануван за лятото, по обвинявания, които се трансфораха в идея на придвижването #ИАзСъщо (#MeToo) и за поддръжниците на Кеша и към която се причислиха голям брой звезди. Лейди Гага, Кели Кларксън, Кейти Пери, Пинк, Аврил Лавин, Адам Ливайн и Тайо Крус са измежду личностите, дали показания или свидетелствали под клетва по делото.

Съдебният конфликт сред мултиплатинената певица и номинираният за " Грами " продуцент стартира през 2014 година и се отрази върху кариерите и на двамата.

Кеша заведе дело против него през 2014 година, като го упрекна, че я е дрогирал и изнасилил преди девет години и психически я е тормозил по време на работните им връзки. Тя твърдеше, че той я е подигравал за растежа й, обиждал гласа й и твърдял, че има надзор върху кариерата й. Продуцентът, против който не са отправяни обвинявания от прокуратурата, съобщи, че певицата си е измислила всички " изцяло погрешни и надълбоко увреждащи " изказвания, с цел да му навреди и да прекъсне контракта си с него. Той заведе контрадело против нея.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР