Поп звездата Биби Рекса беше ударена с мобилен телефон, хвърлен

...
Поп звездата Биби Рекса беше ударена с мобилен телефон, хвърлен
Коментари Харесай

Ударена от телефон в лицето: Биби Рекса пострада по време на концерт

Поп звездата Биби Рекса беше ударена с мобилен телефон, хвърлен от публиката по време на концерт в Ню Йорк в неделя и след това за офанзива бе арестуван мъж, заяви АП, базирайки се на локалната полиция.

Bebe Rexha gets hit by phone in the face on stage
— Daily Loud (@DailyLoud)
След като телефонът я е блъснал по лицето, номинираната за „ Грами “ певица е била откарана в болница, посочи полицията. Звездата пубуликува фотоси онлайн в понеделник, на които се виждат синина и превръзка над лявото ѝ око. Видео, оповестено в обществените медии, пък демонстрира по какъв начин телефонът отскача от главата на изпълнителката, след което тя се хваща за лицето и пада на колене.

Задържаният мъж – 27-годишният Николас Малваня, беше освободен без гаранция, откакто в понеделник беше изправен пред съда за нахлуване, тенденциозен тормоз, както и по други обвинявания.

Според правосъдни документи Малваня е споделил на друго лице, че се е опитал да удари Рекса с телефона в края на концерта, тъй като е считал, че „ ще бъде смешно “.

Bebe Rexha shows her injury from the cell phone attack.

Her attacker has been arrested and charged with assault.
— Pop Crave (@PopCrave)
Биби Рекса е известна с шлагерите " I'm Good (Blue) ", " Meant to Be " и " I Got You ". Преди да стартира своята солова кариера, певицата написа песни за голям брой други реализатори.

" Мисля, че просто би трябвало да бъдеш най-вярната и същинска версия на себе си, тъй като в последна сметка, в случай че се опиташ да се промениш, с цел да бъдеш харесван от други хора, в действителност не си ти “, сподели Рекса за Асошиейтед прес през април, малко преди издаването на последния ѝ албум „ Bebe “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР