Поп звезда, наречена Севернокорейската Лана Дел Рей, е забелязана с

...
Поп звезда, наречена Севернокорейската Лана Дел Рей, е забелязана с
Коментари Харесай

`Севернокорейската Лана Дел Рей` предизвика слухове, че тя е тайната любовница на Ким Чен-ун

Поп звезда, наречена " Севернокорейската Лана Дел Рей ", е видяна с Ким Чен-ун измежду клюки, че тя е неговата загадка обич и е родила любовното му дете.

След като напусна ролята си в водещата момичешка група на Северна Корея, Moranbong Band, Hyon Song-wol в този момент работи в персоналния секретариат на диктатора. Миналата седмица тя беше видяна с Ким в Пхенян, където беше залепена за телефона си, до момента в който другите помощници трескаво си водеха бележки. Сега пенсиониран шеф на шпионажа споделя, че връзката им е повече от професионална и че тя и деспотът имат любовно дете.

Чое Су Йонг, някогашен чиновник на Националната разследваща работа (NIS) в прилежаща Южна Корея, сподели, че детето е кръстено Ким Ил Бонг. Наскоро Чое сподели пред Korea Times, че Ким Чен-ун също има легален наследник от брачната половинка си Ри Сол-джу, само че момчето е прекомерно „ неясно и едва “ за обществен живот.

Говорейки с Chosun Вестник Ilbo разказа контраста сред полубратята. Той сподели: „ Незаконният наследник, Ким Ил Бонг, е здрав, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР