Поп идолът DARA ще пее на София Прайд 2023. Една

...
Поп идолът DARA ще пее на София Прайд 2023. Една
Коментари Харесай

DARA на София Прайд

Поп идолът DARA ще пее на София Прайд 2023. Една от най-актуалните поп изпълнителки в България ще се качи за първи път на сцената на събитието, което ще се организира на 17-и юни. Тя ще показа някои от най-големите си шлагери пред публиката на звездния концерт на София Прайд, който предходната година събра над 12 000 души пред паметника в Княжеската градина. Вратите на събитието ще отворят в 14:00 часа.

DARA показа за присъединяване си в София Прайд: „ Нямам самообладание да се кача на сцената на най-цветното събитие у нас. Подкрепям и стоя зад идеите му в отбрана на човешките права. ”

София Прайд е най-голямото шествие в отбрана на човешките права в България. Тази година главната тематика на 16-ото издание е фамилията и неговата значимост за ЛГБТИ+ българите. За първи път 11 български фамилии ще застанат с лицата и имената си в поддръжка на акцията “Нашето семейство ви кани на София Прайд 2023 ”. Техните истории ще бъдат разказани в формалните профили на София Прайд в обществените мрежи, както и на билборди из цяла София.

София Прайд се провежда от фондация GLAS, взаимно с фондациите Bilitis, ЛГБТИ Действие и Български хелзинкски комитет. Събитието е подкрепено от Български фонд за дамите, Посолство на Съединени американски щати в България, Посолство на Австралия в България, Absolut, Accenture, Delinian, Draft Kings, EY, HP Enterpise, Ingram Micro, Mastercard, Progress, Paysafe, Sutherland, tbi bank, Walltopia, Fashion Days, WorkNomads LAB Hotel.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР