Поп-фолк изпълнителката Райна има ново половинка в живота си. За

...
Поп-фолк изпълнителката Райна има ново половинка в живота си. За
Коментари Харесай

Не е за вярване! Райна показа мъжа до себе си след 5 години тайни!

Поп-фолк изпълнителката Райна има ново половинка в живота си. За любовната спекулация разкри самата певица, откакто разгласява няколко фотоса от Румъния, на които мистериозният мачо я държи за ръка, написа " Телеграф ". Почитателите на хубавицата от Сандански са на седмото небе от благополучие, защото това е първият мъж, който Райна демонстрира. Те са безапелационни, че въпреки лицето на новия да е прикрито от камерите, става дума за сериозна връзка, за която Райна напълно скоро ще проговори. Според осведомени певицата има връзки с въпросния човек от няколко месеца, само че чак в този момент си разрешава да разгласява общ фотос.

В момента двамата са на отмора в Румъния, както най-вероятно ще останат там доникъде на февруари. Райна и новият й са отседнали в един от първокласните хотели в Букурещ. Вместо обаче да употребяват спа процедурите и минералните басейни, влюбените се отдават на дълги разходки из красивата столица.

Това е единствено една от плануваните почивки на Райна. Чаровницата се слави със скъпите си екскурзии, които постоянно подарява сама на себе си. А около желанието й да пътува в този момент намазва и новият, който съгласно слуховете не е дал и пукната пара за почивката в Бурурещ.

След раздялата с танцьора Светлин Димитров певицата отхвърляше да разяснява интимния си живот и твърдеше, че няма човек, който да й е завъртял главата. Феновете обаче са безапелационни, че мъж има и е въропс на време Райна да разкрие името му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР