Поп-фолк фурията Кали за първи път публично призна, че се

...
Поп-фолк фурията Кали за първи път публично призна, че се
Коментари Харесай

Кали: Разделих се с бащата на третото си дете

Поп-фолк фурията Кали за първи път обществено призна, че се е разделила с бащата на третото си дете.

Че певицата и обичания й Влади към този момент не са дружно се приказва от месеци, само че формалното заявление се случи в ефира на bTV.

“Това не е първата ни разлъка - имаме няколко раздели с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка цялостна с доста страсти. Но имахме доста обич сред нас. Това е характерен образец за “обичаме се, само че не можем да бъдем заедно”, описа изпълнителката на Папая.

За нея самата три са аргументите, довели до това – обидите и неналичието на доверие от страна на Влади, неналичието на примирение и подготвеност да се оправи с другите й две деца, да поеме отговорност към семейството на фамилията и да одобри приятелите й. Певицата обаче прави безапелационна поръчка, че това е нейната позиция, без да подценява обстоятелството, че в една разлъка постоянно вземат участие двама души, от които всеки има своята виновност.

"Аз съм извънредно сложна, устата, не онемявам и в никакъв случай не предпочитам подобаващия миг да кажа това, което мисля... Но в края на краищата, по този начин ни е било писано. Аз можех да направя кавги, да гърмя, само че аз нямам тази мощ. Аз имам силата да продължа да те обичам и след края.

Аз обичам всеки един човек, с който съм била – Иван, бащата на Георги, Антон – бащата на Марк, които са мои другари към днешна дата, хора, на които мога да се облегна и да потърся в сложен миг, както и половинките до тях. А за Влади, за тези шест месеца, за обич не мога да приказвам, само че съумях да му простя надълбоко в себе си, съумях да схвана, че всичко, което е споделил, не е за мен, то е за него “, добави тя.

Кали не крие, че е излязла от тази връзка изцяло съкрушена.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР