Понятието сглобка по никакъв начин не се отнася за опозицията.

...
Понятието сглобка по никакъв начин не се отнася за опозицията.
Коментари Харесай

Гечев : Отношенията между БСП и Румен Радев са.... сложни

Понятието „ сглобка ” по никакъв метод не се отнася за опозицията. В България то закупи отрицателен смисъл. Хората не могат да намерят думи, с цел да обяснят по какъв начин тези, които се търкаляха в калта, назоваха се по какъв начин ли не, преминавайки всевъзможни червени граници в този момент са се прегърнали “, сподели по Народоосвободителна въстаническа армия Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

Той посочи, че думата партньорство е по-подходяща за връзките в опозицията, само че то не е непрестанно, защото имат избрани разлики. „ Някои от сътрудниците в другите партии се пробват да излязат напред и да си приписват всичко, което прави опозицията. Няма значение кой ще записва в деловодството настояването до Конституционния съд. Важното е, че трите партии си партнират по основни въпроси ”, сподели Гечев.

По думите му по абсурден метод са били определени новите двама членове на Конституционния съд. „ Те са обвързани непосредствено с двете партии “, сподели Гечев. По негови думи правосъдната система на горните етажи не действа добре. Той съобщи, че в Конституционен съд има хора, които нямат нужните професионални качества и не дават отговор на условията.

Румен Гечев изясни, че връзките сред Румен Радев и Българска социалистическа партия са комплицирани, защото той не за пръв път се занимава с политическо инженерство. Той добави, че от него получиха политически подтик „ Продължаваме промяната “. Гечев добави, че по времето на служебния кабинет са уволняване 14 000 души от администрацията и са сменени с толкоз нови, които би трябвало да поддържат новите партии, генерирани от Президентството.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР