Понякога, за да преодолеете трудностите, трябва да започнете с промяна

...
Понякога, за да преодолеете трудностите, трябва да започнете с промяна
Коментари Харесай

Жена отишла в салон за красота, а когато излязла, внучката й не я познала…

Понякога, с цел да преодолеете компликациите, би трябвало да започнете с смяна във външния свят, която да премине в смяна във вътрешния свят. Подобно видоизменение се случило с Мери Джонсън. Резълтатът от смяната й удивил освен нея.

Жените са по този начин устроени, че постоянно им е необходим просто един прекрасен шопинг или посещаване в салона за хубост, с цел да си оправят настроението и да добият спомагателна порция убеденост в себе си.

Мери Джонсън претърпяла редица загуби в жвиоа си, които не били по никакъв начин лесни за нея. Когато умряла майка й, дамата изпаднала в обезсърчение и спряла да се усмихва. Животът на Мери се трансформирал в унила рутина, където нямало място за наслада.

Излишно е да споделяме, че след поредност беди и неприятности дамата не обръщала внимание на това по какъв начин наподобява в огледалото. Не се интересувала от тоалети и стайлинг, била в меланхолия.

 жена-в-салон-за-красота

За благополучие Мери намерила дейна поддръжка в лицето на внучка си, която повече не си желала да гледа баба си тъжна и лишена от предпочитание за живот. Ето за какво внучката на Мери я отвела в салона за хубост на един прочут стилист, с цел да й помогне да се оправи с унинието.

Джонсън се страхувала доста от радикални промени, само че решила изцяло да се довери на експертите. Резултата, който видяла в последна сметка, поразил освен нея.

Когато подмладената с няколко десетилетия Мери отишла при внучка си, тя не сдържала страстите си и закрещяла, толкоз мощно й харесала „ новата “ баба.

Ден по-късно в миналото тъжната баба написала благодарствено писмо до салона, в което описала невероятната лекост и оптимизъм, които се настанили в душата й дружно с новия й облик. Сега Мери я чакат единствено позитивни събития, към този момент е сигурна е в това.

 жена-промяна

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР