Не забравяйте този велик въпрос, който видяхме тази вечер“. С

...
Не забравяйте този велик въпрос, който видяхме тази вечер“. С
Коментари Харесай

Мъж с благородна мисия изуми Кънчев и зрителите, отвори уникален въпрос за 30 хиляди

„ Не забравяйте този популярен въпрос, който видяхме довечера “. С тези думи Ники Кънчев приключи следващото издание на „ Стани богат “, а въпросът за солидната сума в действителност изуми феновете пред екрана и разсмя тези в студиото. 

До отварянето на въпрос за 30 хиляди лв. се стигна след страхотната игра на Константин Панайотов, който от над 20 години работи като историк към Българска академия на науките.

Мъжът бе пристигнал в играта с задача – той даде обещание, че ще задели най-малко 10 % от извоюваната сума за възобновяване на къща-музей в родното село на майка му Горна Студена, където мъжът прекарвал детството си.

Константин изясни, че въпросната къща-музей е от времето на Руско-турската освободителна война. Там се е помещавала императорската квартира преди да падне Плевен.

За страдание той си потегли единствено с 2000 лв., откакто бе стигнал до главозамайващата сума от 30 000. А въпросът бе в действителност запаметяващ се:

„ Къде има остров в езеро, което се намира на остров, който се намира в езеро, което се намира на остров? “

„ Честито! “, поздрави с комизъм водещият Ники Кънчев играча и му изброи вероятните отговори: А) Филипините, Б) Чили, С) Гренландия, Д) Исландия.

„ Това ще да е някаква невероятна панорама, в случай че се види отвисоко “, разяснява Константин и добави, че звучи „ напряко стряскащо “.

Макар да не знаеше правилния отговор, състезателят реши да рискува с Чили. Логиката му идваше от това, че Чили се разграничава от всички други изброени. Верният отговор обаче се оказа Филипините.

Всъщност става въпрос за вулкана Таал във Филипините, който е ситуиран на остров Лусон. В него има малко езеро, ситуирано на остров, в който също се е образувало малко езеро. Звучи объркващо и е.

Все отново Константин може да бъде горделив със своето показване и е несъмнено един от най-интересните участници в новата история на играта.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР