Понякога влизането на правилните хора в живота ни може да

...
Понякога влизането на правилните хора в живота ни може да
Коментари Харесай

Три зодии, които се променят след като Риби влязат в живота им

Понякога влизането на верните хора в живота ни може да бъде катализатор на огромни промени. Нека забележим какво чака три от зодиите, които ще преживеят фрапантни промени в ориста си откакто представител на зодия Риби влезе в техния непосредствен кръг или стане техен сантиментален сътрудник: 

1. Овен 

Влизането на човек от зодия Риби в близкия ви кръг може да докара до кулминационна точка в любовния ви живот. Преживяхте толкоз доста промени през последните две години. Голяма част от фокуса ви е върху кариерното ви развиване, изключително когато Сатурн е бил в Козирог. Бяхте заети, с цел да постигнете задачите си. Но вследствие на вашата упорита работа в тази област от живота ви, вие сте живели едностранчиво. Връзките ви са засегнати от цялото това напрежение и всеотдайност. Дори връзките, които имате със себе си.

Вашата ръководеща планета е в знака Близнаци и това е позитивно за вас. Марс във въздушен знак ви подканва да извършите някои душевен корекции в мисленето си. Може да започнете да осъзнавате какъв брой е едностранен е животът и да започнете да мислите повече за това, което би трябвало да се насладите на всичко, което сте спечелили.

2. Козирог 

Влизането на верният човек от зодия Риби в живота ви ще се почувства като натиснат великански бутон за нулиране и рестарт. Във всички области на живота ви се случваха някои съществени неща, защото Сатурн, Юпитер и Плутон бяха във вашия знак през последните две години. Карате упоритата работа да наподобява лесна, даже когато е брутална за вашия дух.

Рибите са воден знак и това може да бъде като дъждовна вода на сухата земна земя. Сатурн, твоята ръководеща планета е във Водолей, твоята паричен дом и това може да наподобява, че финансите ти към момента не са в ред, само че това също ще се промени.

Благодарността ще бъде вашата суперсила и с подобряването на живота ви в персонален проект ще откриете силата да бъдете по-добър сътрудник, ухажор, другар и сътрудник за всички в живота си.

3. Риби 

Връзките ви ще се подобрят, тъй като ще можете да обичате хората по метода, по който сте проектирани, абсолютно, без боязън. Комбинацията от различен представител на зодията с вашия знак, само че носи със себе си силата на Юпитер, който ви ръководи. Юпитер е във вашия бранш на финала, духовността и затварянето. Последните няколко години не са били лесни за сърцето ви и заради тази причина вие изключвате възприятията си от нуждата от самозапазване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР