Понякога, въпреки че взаимоотношенията ни на ниво флирт и опознаване

...
Понякога, въпреки че взаимоотношенията ни на ниво флирт и опознаване
Коментари Харесай

Защо мъжът не се обвързва с жената, въпреки че много я харесва

Понякога, макар че взаимоотношенията ни на равнище флирт и опознаване вървят обещаващо, по този начин и не се стига до връзка. Уж получаваме всички верни сигнали, че той доста ни харесва, даже малко ни ревнува, само че в това време не подхваща последваща крачка, а в някои случаи даже се отдръпва. Има сериозна приятелка/семейство, за които ние не знаем? Това е допустима причина, само че вижте още няколко.

Той има доста забранен прочувствен багаж
Емоционалният багаж може да бъде спънка за всевъзможни нови връзки. Той може да крие доста неадресирани усеща или страсти от предходен романс, остаряла любовна връзка, която е приключила трагично. В резултат на всичко това му е мъчно напълно да се ангажира да бъде единствено с вас.

Страхува се, че връзката може да не се получи
Има възможност той да се отдръпва, макар че изпитва мощни страсти към вас, тъй като не има вяра, че ще се получи. Тези негови страхове също може да се дължат на минали любовни провали. Освен това в една връзка вие прочувствено се отваряте един към различен, което ви излага на риск от пострадване, от което той може да се тормози.

Иска да е в играта още малко време
Още една причина вашият фаворит да отсрочва по-сериозни стъпки по отношение на вас е, че желае да резервира опциите си за други дами отворени. Въпреки че изпитва мощни усеща и му е прелестно да прекарвате време дружно, въпреки всичко не желае да изпусне нещо по-добро като опция.

Иска да е сигурен дали ще се обвърже с вас
Това значи, че не бърза по отношение на вас, тъй като му би трябвало задоволително време, с цел да разбере дали вие сте неговата последваща половинка. С други думи, може би ще ви написа, от време на време ще се чувате, виждате за кафе, разходка, само че няма да задълбочи взаимоотношенията ви, до момента в който не завърши изследването му.

Не е сигурен във вас или в себе си
Той ви харесва, вие усещате, че се радва на вашата компания, интимни моменти, само че... Докато продължавате да чакате последваща стъпка от него, може да се окаже, че той просто се забавлява, само че е осъзнал, че вие няма да бъдете негова половинка. Това че той се интересува от вас, не значи, че желае да основава връзка. Понякога мъжете, които усещат, че няма по какъв начин да оправдаят упованията като мъж на една жена, се отдръпват от нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР