Понякога се виждаме за кратко, но винаги сядаме заедно, пием

...
Понякога се виждаме за кратко, но винаги сядаме заедно, пием
Коментари Харесай

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Понякога се виждаме за малко, само че постоянно сядаме дружно, пием чаша чай и обсъждаме деня. Това показа брачната половинка на принц Чарлз Камила Паркър за връзките с мъжа си в първия си диалог с Vogue.

Херцогинята на Корнуол за първи път театралничи пред английското издание на Модната библия и даде изявление. В юлския брой на списанието 74-годишната брачна половинка на принц Чарлз споделя по какъв начин двамата намират време един за различен, до момента в който извършват отговорностите си на висши членове на кралското семейство.

„ Когато се усамотим, най-хубавото нещо е, че в действителност седим и четем книгите си в разнообразни ъгли на една и съща стая “, прибавя Камила за себе си и брачна половинка си, с който са женени от 2005 година „ Много е отпускащо, тъй като знаеш, че не е нужно да водиш диалог. Просто седите и сте дружно “,казва бъдещата кралица.

Камила Паркър, наричана на времето от лейди Даяна, третия човек в брака ѝ, извървя дълъг и комплициран път, с цел да стигне до този миг. Тя дотам бе демонизирана на фона на голямата национална обич към Даяна, че човек би предположил, че тази жена би трябвало да е в дълбока меланхолия. Но тя устоя на голямото напрежение и скоро даже ще бъде кралица. За това даде благословията си самата Елизабет Втора през февруари, когато тя празнува своя платинен празник. Тогава тя разгласи, че желанието ѝ е Камила да бъде кралица консорт и да постави скъпата корона, направена от платина и диаманти.

„ Не е елементарно. Наблюдавана съм от близко толкоз дълго време, че просто би трябвало да намериш метод да живееш с това “, споделя Камила за контузията, която е претърпяла. „ Никой не обича да го гледат от самото начало и да го критикуват… Но мисля, че в последна сметка заставам над това и не преставам нататък. Трябва да продължиш живота си “, разсъждава брачната половинка на Чарлз.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР