Понякога се случва да искаме връзка, но подсъзнателно да се

...
Понякога се случва да искаме връзка, но подсъзнателно да се
Коментари Харесай

Той не иска сериозна връзка – какво да правим?

Понякога се случва да желаеме връзка, само че подсъзнателно да се дърпаме от нея.

Влюбвате се в някого, може да си прекарвате супер дружно, да издържите даже години, само че внезапно нещо се случва и осъзнавате, че не сте подготвени за последваща стъпка. При вас се появяват въпросите: Това ли е Единственият? Дали не върша неточност с този сътрудник? Дали не ме чака нещо по-добро?

Задайте си въпроса: „ Той задоволителен ли е за мен? “. Безмислостната истина е, че ние сами не сме си задоволителни. И, за жалост, осъзнаваме това едвам, когато останем сами и усетим, че нещо ни липсва.

Имаме потребност да се свързваме с други неща и хрумвания, да бъдем измежду други хора. Романтичните връзки обаче не са за всеки. Поне в най-тривиалния смисъл на думата. Какъв е смисълът за тях тогава да поддържат дълго време една връзка, в случай че са подготвени да я прератят, в случай че се появи нещо по-добро?
Има мъже, които пъклен доста хлътват, само че не са подготвени да се обвържат. И нищо не може да промени мнението и настройката им. Просто има такива хора.

Не си коства да се пробвате да измененията подобен мъж – той схваща, че сте стойностна жена, която би трябвало да се почита. Просто неговите разбиранния за обвързване са напълно разнообразни. Често такива мъже няма по какъв начин да бъдат променяни – те просто не се вписват в общоприетите рамки.
Може да му дадете време и той да промени мнението си по лично предпочитание. Може би ще пристигна миг, в който ще изиска да се отдаде на връзката и може би отдръпването ще ви даде тъкмо това, което желаете. Може да опитате, тъй като нищо не губите.

Но едно нещо е доста значимо – бъдете уверени в себе си. Има си причина за какво най-хубавата тактичност в договарянията е да се отдалечите от масата. Така ще му дадете опция да усети неналичието ви, да премисли значимостта на връзките ви. Ако ли не – очевидно и вие няма какво да губите.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР