Понякога раздялата е придружена от огромен скандал и взаимни обвинения,

...
Понякога раздялата е придружена от огромен скандал и взаимни обвинения,
Коментари Харесай

Любовта отминава: Как приключват отношенията си различните зодии

Понякога раздялата е съпроводена от голям скандал и взаимни обвинявания, от време на време — приятелско потупване по рамото. Има ли връзка сред метода на разлъка и хороскопа?
ОВЕН
Всичко зависи от степента на човешкото почитание към колегата. Ако има такова, тогава раздялата може да бъде дълъг и мъчителен развой. Овенът цени хората и не е толкоз елементарно за него да се сбогува! Ако няма почитание, ще има внезапен завършек на връзката.
ТЕЛЕЦ
Телецът е доста завързан към хората по принцип и изключително към околните. Той избира да „ държи до последно “. Понякога даже просто чакат сътрудникът да сложи точка.
БЛИЗНАЦИ
Ако Близнаците бъдат излъгани, съществено разочаровани или предадени, реакцията ще бъде незабавна. В същото време, в случай че в връзките има спешен интервал, няма да бързат да се „ разпаднат “.
РАК
В основата си Раците не обичат да трансформират нещата. Те са съществени и виновни. Едно нещо, което ги интересува, са същинските, откровени усеща. Ако Ракът мълчи, не се появява или отхвърля да подреди нещата, тогава най-вероятно той е решил да приключи връзката. Тихо, без кавги и непотребни страсти.
ЛЪВ
 Как да се оправим, когато ни разбият сърцето Как да се оправим, когато ни разбият сърцето
Когато връзката ни се е разпаднала, ни обзема горест, меланхолия, постоянно плачем и не ни се прави нищо. Това e познато като положение на разб...
За тях е значимо да схванат аргументите, значимо е да чуят колегата и да слагат всички акценти. Някой, който няма ненадейно да изчезне от вашето зрително поле. Лъвовете, макар темперамента си, не са толкоз безапелационни.
ДЕВА
Те знаят по какъв начин да обичат, инвестирайки във взаимоотношения във всеки смисъл. Когато настъпи сериозен миг, те избират да споделят със своята половинка всичките си терзания и страхове. Ако ги чуете и разберете, те са в положение да отидат до края „ в огън и във вода “, а в случай че деянията равнодушие, можете да ги загубите вечно.
ВЕЗНИ
Те подхождат към всичко рационално. Не обичат да поемат самодейността. Прекъсват първи връзките единствено в насилствена обстановка, от която не виждат излаз. Какво тъкмо не би трябвало да се чака от тях — изменничество.
 Ако прави някои от тези неща - той си има друга! Ако прави някои от тези неща - той си има друга!
Изграждането на здрава връзка, в която има двама лоялни сътрудници, не е хап за всеки. Не всички са пригодни за сходно нещо. Някога, прочие..
СКОРПИОН
Те са безапелационни. Вътрешната им мощ им разрешава да споделят това, което мислят и да вършат това, което намират за положително. Като предписание те не дават втори късмет, предпочитайки да оставят предишното. Те помнят всичко — и неприятното, и положителното. По-добре да не ги провокирате, можете да загубите.
СТРЕЛЕЦ
Те са двусмислени. Често дейностите им са ясни единствено на тях самите. Ако са възнамерявали нещо, невероятно е да го спрете. Във връзка те могат да скрият позицията си, скривайки всички прекарвания.
КОЗИРОГ
 Как да разберем, че нещо във връзката не е както би трябвало Как да разберем, че нещо във връзката не е както би трябвало
Никой не може да каже по какъв начин се ражда любовта. Често се появява без двамата да схванат за какво, кое ги кара да се влюбят един в различен. Характ...
Упоритостта постоянно пречи на Козирозите. Много е мъчно да ги убедиш, когато считат, че са прави. Те се разделят елементарно с тези, които са ги разочаровали. Не се връщат, не търсят причина.
ВОДОЛЕЙ
„ За фамилията “ ще се бори до дъно. Водолеите знаят по какъв начин да дефинират целите и да избират най-важното, даже в случай че това им коства нервите.
РИБИ
„ Тръгвай, тръгвай! “ — ще кажат Рибите. Няма сълзи, истерики, суматоха. Те са в положение да изоставен впечатляващо, с тропот на вратата, само че могат и да влязат още веднъж. Те дават втори късмет, в случай че възприятията не са изстинали.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР