Понякога по-лесно и бързо, друг път по-трудно и бавно, но

...
Понякога по-лесно и бързо, друг път по-трудно и бавно, но
Коментари Харесай

Истината винаги побеждава!

Понякога по-лесно и бързо, различен път по-трудно и постепенно, само че значимото е, че най-после тя постоянно победи!
Днес справедливостта бе възобновена! Нови управления от експерти поеха ръководството на #ДКК, #Кинтекс и #ВМЗ. Партийните приятели на Корнелия Нинова освободиха терена за същинските специалисти, които да “ремонтират ” техните безобразия във военно-промишления комплекс на България.
Поздравявам господин Пешев за управителния пост в Кинтекс! Той е оръжеен търговец с над 35 години стаж в сдружението. Доблестен човек, който е потвърдил, че милее за държавната компания, като “сам измежду вълците на Нинова ” той единствен е дал своя вот срещу източването ѝ от офшорната компания от Дубай.
Призовавам новите управления да осветлят обществено всички (користни) нарушавания и произволи от последните 6 месеца в поверените им сдружения. Иначе смяната ще е просто замяна.
Днес съм по-сигурен от всеки път: Битката ми през последните 3 месеца си струваше всички репресии, които понесох от Корнелия Нинова и нейните подопечни. Аз извадих на показ пред обществото незаконните схеми и безпринципните назначения в сектора и в подмяна получих донос до Прокуратурата и изфабрикувани каузи против мен.
Сега обаче аз съм задоволен, тъй като виждам вяра. Все още е рано да се радваме безусловно, само че мракобесието, което модела “Нинова ” сътвори, малко по малко си отива.
Искам да предупредя тези, на които през днешния ден се радваме и към които гледаме с оптимизъм – няма да остана апатичен към нови прояви на порочни практики, без значение от техния политически цвят!
La vérité finit toujours par triompher!

Александър Михайлов, някогашен шеф на Кинтекс, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР