Моето впечатление е, че повечето хора не се плашат от

...
Моето впечатление е, че повечето хора не се плашат от
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Повечето хора очакват партия на президента с нетърпение и надежда

Моето усещане е, че множеството хора не се плашат от партия на президента Румен Радев, а чакат такава с неспокойствие и вяра. Той има рейтинг, колкото този на водачите на първите три партии. Това сподели социологът и някогашен представител на Стратегическия съвет към президента проф. Александър Маринов в ефира на предаването „ Твоят ден " по NOVA NEWS.

Той е на мнение, че Радев приказва непосредствено, което от време на време тормози другите политически фигури.

Маринов уточни още, че във връзка с възможна поява на президентски план, „ измежду някои от политиците има суматоха ", защото „ представянето им на изборите е пагубно ". „ При други има неизясненост и напрежение, тъй като даже и спечелилите не са в състояние за завиждане във връзка с това, което следва да се случи по-нататък ", добави специалистът.

Той счита, че опция на актуалната българска партийно-политическа система ще се появи, само че не е наложително тя да пристигна от Радев. Маринов е на мнение, че възможен план на президента няма да бъде „ афиширано разпознат ляв ".

Експертът счита още, че не е невероятно да се стигне до нови предварителни избори. „ Дори да бъде формиран кабинет, той ще е още по-нестабилен и още по-слаб и неефикасен, в сравнение с този на „ сглобката ". В подобен състав Народното събрание не може да възпроизведе устойчиво и работещо ръководство ", сподели Маринов. И добави, че „ Движение за права и свободи стана втора, тъй като другите се сринаха ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР