Понякога оставаш ерген не по свое решение (зарязват те), но

...
Понякога оставаш ерген не по свое решение (зарязват те), но
Коментари Харесай

Едно ЕРГЕНерално решение

Понякога оставаш ерген не по свое решение (зарязват те), само че е доста добра концепция от време на време самичък да решиш още веднъж да си сингъл. Сам си, всичко е наред, тъй че е добре да се подготвиш за позитивите и негативите от този метод на живот.

Секс
И то разхвърлян. И доста. Номерът е, че би трябвало още веднъж да влезеш в играта, да научиш къде и по кое време би трябвало да вървиш, с цел да ти се получат нещата.

Храна
Готвене, а, у - нелепости! Ще си поръчваш храна, ще ядеш сандвичи и всичко приходящо. Което е идеално. Няма какво чак пък толкоз да се грижиш и занимаваш. Ядеш, не миеш, не прибираш - всичко е в еднократно опаковки, което е извънредно практично. Хапваш и хвърляш.



Алкохол
Можеш да написа когато и колкото си пожелаеш. Ако си почиваш този ден, от сутринта започваш с биричка, след това действаш с едно-две уискита към обяд, а след това минаваш на вино. Няма кой да ти се изяснява, че си алкохолик!

Чистота
Е, огромна работа - не си си изпрал чорапите и дънките от предишния ден! Я по-спокойно! Събираш си облекла няколко дни и едвам тогава пускаш пералня. Номерът е да имаш задоволително доста долни дрехи, с цел да не переш постоянно. Не е и наложително да чистиш кухнята непрекъснато, в случай че паднат няколко трохи на пода.



Занимания
Времето ти в този момент е бъде единствено за самия теб. И ще можеш още веднъж да решаваш какво аджеба искаш да правиш с него! Което пък значи, че ще имаш в действителност доста време за всичките си занимания и забавни занимания.

Сън
Сънят в действителност е извънредно значим, само че в този момент може да е повече. Звучи малко дърташки, само че ще можеш да лягаш по-рано и да ставаш по-късно. И въобще, ще се съобразяваш единствено със себе си. Което е идеално. Ще се чувстваш по-отпочинал, даже без да спиш изключително доста повече.



Коч-компания
Не, че не сте се събирали и по време на връзката ти, само че в този момент наистиа ще можете да си изкарате по вашия аи метод - никой няма да ви тормози по телефоните, ще пиете, ще ядете, ще бъде идеално.

Порно
Да си триеш порното, откакто си го употребявал по предопределение?! Ама за какво?! Направи си даже специфична подборка, която да си ползваш със здраве през ден-два.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР