Понякога още със запознанството ни с даден човек усещаме едно

...
Понякога още със запознанството ни с даден човек усещаме едно
Коментари Харесай

7 знака, че усещате СИЛНА ДУХОВНА връзка с другия човек

Понякога още със запознанството ни с даден човек усещаме едно мощно привличане и възприятието, че се към този момент се познаваме. Често приписваме тези фактори на ориста. Отношенията, които сътворяваме с хората по виталния ни път, се назовават духовни връзки. Те не се подписват с всички, а са образувани още преди нашето раждане единствено с избрани души. Тялото ни не помни за тази връзка, само че душата помни и когато пристигна моментът на срещата, тя издава своите знаци. Чувстваме се щастливи без причина около този човек, усещаме, че го познаваме от дълго време, а ето и някои от другите индикации за мощна духовна връзка сред двама души:

Очен контакт

Не се притеснявате да гледате този човек непосредствено в очите. Напротив, даже при първия ви очен контакт вие сте усетили мощната връзка, за която приказваме. Не откъсвате взор един от различен и връзките ви са изпълнени с положителна сила и лекост.

Усещате мощното привличане сред вас

Дори и да сте на разстояние един от различен, незабавно установявате, че нещо в този човек ви притегля мощно. Вие сте като магнити и се допълвате идеално. Щом сте разкрили този човек, е доста евентуално да остане в живота ви вечно.

Имате идентични идеали и възгледи за бъдещето

Много постоянно причина за разделите са разлики в ценностната система и разбиранията за бъдещето. Но в случай че с този човек имате идентични идеали, проекти и цели – то вие ще се подкрепяте и мотивирате взаимно. Не се съмнявайте, че не става въпрос за мощна духовна връзка тук.

Дежавю-то ви се обажда

Още в мига, в който виждате този човек, осъзнавате, че вас ви свързват доста неща и усещате, че това е индивидът, който сте чакали. Шестото ви възприятие се обажда, с цел да ви подскаже за духовната връзка, която се образували още преди да се появите на този свят. Определено тази връзка е вашата мечтана, в която ще се чувствате същински щастливи.

Позитивна сила
Това са 8-те знака на кармата, които са ви изпратили тъкмо този МЪЖ
Кармата когато и да е може да ни изпрати човек, който има за задача да внесе някаква смяна в живота ни. Има доста способи, посредством които...
Прочети повече
Постоянно към този човек усещате прилив на положителна енегрия, която предава и на вас даже да не сте в въодушевление.

Неутолима пристрастеност

Не усещате преминаващите часове, до момента в който сте дружно. Не можете да се наситите един на различен и не желаете да се разделяте – несъмнено не става въпрос единствено за незадълбочено привличане.

Сходен метод на живот и минало

Имате идентично детство, сходни житейски истории, а в сегашното водите съвсем еднакъв метод на живот – още един важен знак за дълбока духовна връзка сред двама ви. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР