Понякога нищо не върви така, както го планирате, а нещата,

...
Понякога нищо не върви така, както го планирате, а нещата,
Коментари Харесай

Припомняйте си тези 6 неща, когато ви се струва, че няма да постигнете целите си

Понякога нищо не върви по този начин, както го планирате, а нещата, за които мечтаете, наподобяват неосъществими.

Справянето с такава обстановка изисква да спрете да мислите какъв би трябвало да бъде животът ви и вместо това да се радвате на хубавите неща в него. Това не е по никакъв начин елементарно, когато сте изправени пред компликации, само че признайте - в огромен % от случаите превръщате дребни проблеми в огромни и сами усложнявате всекидневието си.

Блогърите Марк и Ейнджъл от marcandangel.com поучават в никакъв случай да не позволявате дреболиите да ви управляват. Те показват и няколко неща, които да си повтаряте, когато ви се коства, че няма да постигнете задачите си.

1. Единственото нещо, което ви стопира, са личните ви отрицателни мисли. Поемете надълбоко мирис. Вие сте стопанин на живота си, вие насочвате фокуса си. Избирайте защо да дарявате силата си - дано да е за в действителност скъпите за вас неща.


2. Припомняйте си за какво вършиме всичко. Отговорът на " за какво " е по-силен от разочарованията и неуспехите. Със мощна мотивация можете да извършите всичко.


3. Обръщайте повече внимание на това, което имате, в сравнение с това, което нямате. Преодолейте токсичните привички и триумфът ще пристигна.


4. Ако очаквате хората постоянно да се държат с вас както вие с тях, ще разбият сърцето ви. Прощавайте. Не тъй като постоянно го заслужават, а тъй като вие заслужавате вътрешен мир. Освободете се от бремето да играете безконечната жертва.


5. Спокойствието е суперсила. Важно е да не приемате всичко прекомерно персонално. Променяйте връзките си към нещата, които другояче не можете да измененията. И стига с безконечните извинения и оправдания. Не ви би трябвало непотребна драма в живота.


6. При всяка смяна има дискомфорт първоначално. Това е част от процеса на израстване. Ще отмине, просто бъдете търпеливи.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР