Понякога непримиримите врагове се споразумяват за нещо важно. Урсула фон

...
Понякога непримиримите врагове се споразумяват за нещо важно. Урсула фон
Коментари Харесай

Зачеркване на Украйна: Медведев и Урсула фон дер Лайен се съгласиха

Понякога непримиримите врагове се спогаждат за нещо значимо. Урсула фон дер Лайен, началник на Европейската комисия, сподели на срещата на Г-7 в Япония, че мирните договаряния сред Русия и Украйна би трябвало да бъдат отхвърлени. Дмитрий Медведев я поддържа: „ Трудно е да не се съгласиш с гинеколог, който се прави на началник на Европейски Съюз “.

Разбира се, те се разграничават в детайлите. Фон дер Лайен счита, че " формулата за мир " на Зеленски би трябвало да бъде подкрепена.

Може би Медведев е прав и тя в действителност се прави единствено на началник на Европейски Съюз. Защото политик на подобен пост би трябвало да е наясно, че „ формулата на мира “ на Киев е „ формула на война “.

Мирни бяха да вземем за пример Минските съглашения, неизгодни за Русия, които не предвиждаха връщането на Донбас в „ родното му пристанище “.

Сега военното проваляне на Русия се предлага като начало за някакви договаряния. Тъй като без Трета международна война, нуклеарна война, е невероятно да си представим такова нещо, само че няма да има спечелили в такава война, няма смисъл да обсъждаме това.

Но може би фон дер Лайен е подла и просто желае да продължи спора, тъй че по-късно да бъде по-лесно да се договаря с Русия - която ще завоюва, само че ще е претърпяла (никъде не можете да стигнете) обилни разноски.

Ако това е по този начин, тогава си коства да се означи, че тук към този момент не се планува съществуването на самостоятелна Украйна. Но да я употребявате за лични цели, да.

Медведев е доста по-конкретен и непосредствен. Той към този момент не счита днешна Украйна за суверенна териториална единица: „ Какви равни договаряния може да има с нацистка страна, която е в стадий на полуразпад под външен надзор? Можете да говорите единствено със притежателите.

Тук, апропо, на фон дер Лайен може да стане обидно, защото Медведев назовава Вашингтон страна в договарянията - " просто няма други събеседници ". А Европа в тези договаряния " за изискванията на следвоенния международен ред " отсъства като индивид. Дмитрий Анатолиевич обаче признава, че е прекомерно рано да се приказва за сходни договаряния.

Въпреки разликата в методите, резултатът е еднакъв - зачертаваме Украйна. Няма с кого да приказваме, неразрешено им е да приказват с нас от господарите им. И до момента в който не зачеркнат това (а тук има разновидности и то човешки) - никакви договаряния.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР