Понякога наистина не разбираме. Модерните мигли, които инстаграмърките си слагат,

...
Понякога наистина не разбираме. Модерните мигли, които инстаграмърките си слагат,
Коментари Харесай

Когато филтърът не ти е приятел: Андреа стана за смях, била по-пошла и от OnlyFans

Понякога в действителност не разбираме. Модерните мигли, които инстаграмърките си поставят, не са по никакъв начин скъпи. Цените им стартират от към 100 лева за слагане и 50 за поддръжка. Тогава за какво някои родни звезди не престават да си поставят мигли с филтри?!

Това направи Андреа, на която понякога обичаните ѝ филтри ѝ изневеряват. Както се случи с този:

Виж още: Обвиниха Златка Райкова, че подценява plus size дамите, тя отговори директно 

Няма по какъв начин с изключение на избягалия филтър да не отбележим и странния избор на облекла на Андреа на фона на минусовите температури на открито. Факт е, че разголените фотоси и сторита са ѝ запазена марка, а колата, в която е надали е ста дизел на 20 година, на който му би трябвало половин час работа, с цел да загрее, само че въпреки всичко...

Иначе в професионален проект Андреа имаше мощен старт на годината. Наскоро тя се тагна от един от морските курорти на Албания, където снима следващ план. 

Виж още: Джулиана Гани се стяга за 14 февруари, тренира крепко и пазари еротично

Видеото нагоре е точно от там. Под него обаче почитателите на Андреа не изричат възторга си, а откровеното си отвращение. " Това е просташко даже за onlyfans! Кауза пердута ", " Излагаш се, момиче ", " Толкова идентична всякога ", пишат ѝ под него.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР