Понякога мъжете са честни, но в по-голямата част от времето

...
Понякога мъжете са честни, но в по-голямата част от времето
Коментари Харесай

Ето за какво лъжат мъжете по време на секс

Понякога мъжете са почтени, само че в по-голямата част от времето искреността не им е присъща. Може пък и да се окаже, че когато това важи за секса, да не е чак толкоз огромен проблем. И все пак аз като жена желая да знам какво се върти в главата на колегата ми, до момента в който се търкаляме дружно в леглото. Кои са 9-те неистини, които вашите любовници са изричали, до момента в който са били скотски интимни с вас?

Лъжа 1
Ако един мъж възхвалява гърдите ви, а вие сте наясно, че формата и типът им не са като във времето, когато бяхте напъпила госпожица, има огромен късмет да не е изключително прям.

Лъжа 2
Когато господинът сред краката ви показа, че гениталиите ви ухаят на божествена амброзия. Наясно сме, че тези елементи на тялото няма по какъв начин да миришат на божествен нектар.

Лъжа 3
Ако чуете, че вие сте първата полова партньорка от устата на господин, който е задоволително огромен, с цел да си купува самичък цигарите и да си заплаща самичък напитките, то това е прекомерно евентуално да е един изпечен измамник. Разгледайте деликатно езика на тялото му, той в никакъв случай не лъже, в случай че някой е движимост в половия поминък.

Лъжа 4
Мъжете обичат да лъжат за половото си минало, тъй като си фантазират, че по този метод са по-привлекателни за дамите.

Лъжа 5
Дори и да се кълне в най-милото, не вярвайте на 100 % на мъж, който твърди, че постоянно до момента е употребявал презерватив, когато прави секс. Господата обичат да споделят това, което една жена обича да чува.

Лъжа 6
Със сигурност сте чували изказванието, че с кондом мъжът не може да свърши. Това е тотална нелепост. Истината е, че господата обичат да вършат секс без нищо да им пречи на допира до вътрешната страна на вагината.

Лъжа 7
Ако дамите ги „ боли главата “, когато не желаят да са интимни, то оправданието на мъжете е, че са прекомерно изтощени. Чуете ли това пояснение, а той през целия ден не е станал от дивана, работата е ясна.

Лъжа 8
Това не всеки път е неистина, само че много постоянно мъжете споделят на дамата, с която са сега, че тя е най-хубавата им държанка.

Лъжа 9
Мъжете заобикалят въпроса "Къде се намира сега връзката ни? ", даже когато са прехласнати по задните ни елементи. Те ще измислят доста неистини, с цел да избегнат тази тематика и с цел да ви накарат да забравите най-малко за известно време за статуса на връзките ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР