Понякога любовта връхлита толкова силно, че я бъркаме с обичта.

...
Понякога любовта връхлита толкова силно, че я бъркаме с обичта.
Коментари Харесай

9 грешки, които двойките правят в първия месец от връзката

Понякога любовта връхлита толкоз мощно, че я бъркаме с обичта. Някои двойки вършат неточности още при започване на връзката, които след това помрачават щастието им и водят до разлъка.

Кои са грешките през първия месец от връзката, които унищожават връзките ви?

Правите проекти за далечното бъдеще

Влюбени сте до уши един в различен и сте толкоз уверени, че в никакъв случай няма да се разделите, че незабелязано вършиме проекти за бъдещето. Твърде рано е и това може да замъгли преценката ви дали въобще сте един за различен.

Казвате „ обичам те “

Често срещана неточност е бъркането на влюбването с любовта и обичта. Нужно е известно време, с цел да разберете дали в действителност химията посред ви е прераснала в любов. Необходими са обстановки, които да ви подскажат дали това е индивидът за вас. Първият месец е извънредно несъответствуващ миг да си казвате, че се обичате.

Говорите за женитба

Още не се познавате задоволително добре, а към този момент говорите за брак? Това е огромна неточност, която може да помрачи връзката ви и да ви накара да вземете прибързани и в множеството случаи неверни решения.

Представяте гаджето на фамилията си

Трябва да сте в действителност сигурни в индивида до вас, с цел да го запознаете с околните си. Те едва ли ще гледат с розови очила към него, по тази причина има риск нещата да не протекат както ви се желае.

Купувате нещо дружно

Друга неточност, която слага в риск бъдещето ви, е пазаруването на нещо огромно дружно. Представете си, че теглите заем, с цел да си купите кола или с цел да си наемете апартамент, да не приказваме за покупка на жилище. Скоро по-късно връзката ви може да се разпадне и да останете с голям финансов проблем.

Говорите неприятно за някогашния си

Представете си какво неприятно усещане бихте създали, в случай че говорите с ненавист за някогашните си. Настоящият ви сътрудник може да не хареса метода, по който говорите, тъй като той издава отношението ви. Ако е прекомерно жестоко, вероятността да го отблъснете е огромна.

Искате пари

Не го правете през първия месец от връзката си, тъй като гаджето ви може да реши, че сте златотърсачка, която се интересува единствено от пари.

Давате му ключ от у дома

Още не познавате индивида до вас задоволително, с цел да го допускате в персоналния си съкровен свят. Трябва да сте по-бдителни и да прецените деликатно кого допускате по този начин близо. Първите 30 дни от връзката са извънредно незадоволителни, с цел да извършите тази преценка.

Да се появите пред работата му

Може да ви се коства сантиментално, само че е прекомерно рано за такива изненади. Има риск този жест да бъде разяснен неправилно. Но пък въпреки това ще си проличи дали се радва да ви види или желае да ви скрие от сътрудниците си. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР