Понякога животът ни завърта така, че оставаме дълъг период без

...
Понякога животът ни завърта така, че оставаме дълъг период без
Коментари Харесай

След дълга пауза: Как да се доверите на нов секс партньор

Понякога животът ни завърта по този начин, че оставаме дълъг интервал без сътрудник. Независимо дали това е тъй като сме имали потребност от повече време, с цел да преодолеем предходните си връзки, тъй като не можем да открием заслужен човек, който да дава отговор на упованията ни или пък от персонално предпочитание за самоограничение, резултатът е явен.

Факт е, че е доста по-трудно да се отворим за някой нов съкровен сътрудник, когато сме прекарали повечко време без секс. За благополучие обаче има някои препоръки, които могат да бъдат от помощ в тази обстановка.
Не забравяйте, че умеенето да вършиме секс не може да бъде изгубено
Много дами претърпяват много мъчително неналичието на секс в живота си. Разбира се, това е тъй като обликът на актуалния сполучлив човек сигурно включва деен съкровен живот.

Друг боязън, който ви пречи да останете без сътрудник за дълго време, е концепцията, че можете да свикнете с въздържанието, а връщането към полова интензивност ще бъде много мъчно. 

Спомнете си, че в миналото, в детството и юношеството, вие въобще не сте правили секс и един ден това се е случило за първи път. Било е мъчно, само че тялото ви е реагирало и сте съумели да развиете своята половост. 

След почивката просто се възстановявате, спомняте си какво и по какъв начин се прави и свиквате с новия си сътрудник. Това е като карането на велосипед – невероятно е да се отучите.
Не изисквайте прекомерно доста от себе си
Разбира се, когато мечтаният мъж най-сетне се появи след дълга пауза, желаете да го удивите със пристрастеността си. Въпреки това, както тялото, по този начин и душeвността, се нуждаят от време, с цел да се приспособяват към измененията. Не бързайте!

Можете да разкриете своята половост оптимално единствено с сътрудник, на който имате доверие. А това не поражда от нищото. Не бързайте незабавно да прехвърлите връзката в хоризонтална позиция. 

Страхът да не бъдете отхвърлени не би трябвало да ви кара да прибързвате. Можете даже почтено да кажете на колегата си: „ Знаеш ли, не съм имала връзки с никого дълго време, желая да ме схванеш. Моля те, бъди гальовен с мен и не ме пришпорвай. ”

Такова откровено самопризнание няма да покаже уязвимост и неустановеност. Напротив, наподобява откровено и почтено. По реакцията на мъжа елементарно можете да разберете какъв брой съществено ви приема, дали в действителност можете да му се доверите.
Дайте път на връзката
Комуникацията е стълбът в едни връзки – както в обществен, по този начин и в съкровен проект. Преди да стигнете до каквато и да е била полова непосредственост с този нов човек, е наложително да сте разговаряли задоволително дълго и задълбочено за секс.

Един подобен разговор ще ви даде насоки какво харесва сътрудникът, както и той ще бъде по наясно по отношение на вашите желания. Така, когато достигнете до леглото, вие ще знаете по какъв начин да си доставите наслаждение.

Не ви предлагаме да си лягате със инцидентен човек след дълго време на самоограничение, тъй като има огромен късмет крайният резултат да е разочароващ за вас и да се пандизите изцяло за бъдещи интимни връзки. Избирайте рационално и преди да вършиме секс, изградете прочувствена връзка с колегата.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР