Понякога искаме да направим най-доброто за приятелите си, казвайки неща,

...
Понякога искаме да направим най-доброто за приятелите си, казвайки неща,
Коментари Харесай

НЕ казвайте тези неща на необвързаните си приятели

Понякога желаеме да създадем най-хубавото за приятелите си, казвайки неща, които може несъзнателно да обиден другия човек. Ето за какво е значимо да бъде съобразителни и деликатни, още повече, когато приказваме за интимния живот. Днес ще си приказваме за нещата, които би трябвало да спрем да споделяме на своите необвързани другари. Нека се сложим за миг на тяхно място.

Защо още не си се оженил? ”. Вероятно си има причина. Вашият другар не е разкрил съвършената половинка или има нещо друго, което го/я стопира да предприеме тази значима крачка. Не бъдете строги с околните си, единствено ги подкрепяйте.

„ Престани да избираш толкоз доста! ”. Този метод не е верен, ще напрегнете всеки човек. Да, не би трябвало да се прекалява във вглеждането и търсенето на " идеалната половинка ", само че и не би трябвало да натякваме непрекъснато на необвързнатие хора, че са прекомерно изборни.

Виж още:

„ Не се тревожи. Ще срещнеш някого, когато му пристигна времето. ”  Верояетно е тъкмо по този начин, на различен човек може да му прозвучи малко депресиращо и отчайващо, изключително частта с " когато му пристигна времето ". Някои хора се вкопчват в концепцията, че за тях все не идва това време, а не е правилно. По-скоро ги посъветвайте да излизат повече, да се забавляват, без доста да мислят за връзка с различен човек, а тя ще пристигна от самосебе си.

„ Защо ВСЕ още си необързан/а? ”.  Изключително неуместен въпрос, характерен на някоя далечна и досадна вуйна. Вероятно има някакви аргументи, с цел да един човек е самостоятелен. Приятелите не питат такива въпроси, по-скоро се пробват да схванат аргументите зад едно или друго решение или събитие.

„ Сигурно е доста самотно чувството да си самостоятелен. ” Не си вадете предварителни изводи. Има хора, които са сами, само че не самотни. Трябва да се прави разлика сред двете неща, тъй като тя е основна. Подобна констатация е невъзпитана, нетактична и така нататък

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: iStock photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР