Понякога хубавата външност, комплиментите и доброто държание могат да ви

...
Понякога хубавата външност, комплиментите и доброто държание могат да ви
Коментари Харесай

Класически мъжки начини да ви вкара в леглото

Понякога хубавата осанка, комплиментите и положителното поведение могат да ви заблудят и отсреща ви да не стои нова опция за сериозна връзка, а просто състезател, който желае безусловно неангажиращи връзки с вас. Как да разберете дали това е по този начин?
Прочетете още
Предлагаме на вниманието ви класическите мъжки способи да ви вкара в леглото.

Сваля ви звезди
На всяка жена ѝ е пределно ясно, че няма по какъв начин да бъдат свалени звездите от небето в нейна чест, само че в случай че мъжът до вас непрестанно ви прави похвали, то най-вероятно желае да ви вкара в леглото си. В случай че някои обикновени похвали за външния ви тип, прическата или метода ви на обличане не подействат, може да се прибегне и до същинска поезия, евентуално взаимствана от поетични цитати в обществените мрежи или сълзливи сантиментални филми.

Опитва се да ви подкупи

Малко са дамите, които не се радват на дарове, и точно на това разчитат мъжете. Подаръците могат да са всевъзможни според от бюджета на съответния мъж - от цветя и лакомства до скъпи бижута или маркови парфюми.

Изтъква се с физиката си
Не всеки мъж има физически дадености или пък поддържа фигурата си, само че в случай че има чувството, че наподобява добре, то той най-вероятно ще направи всичко допустимо да излезе на показ - ще е с компактно прилепнала тениска, която да обрисува бицепсите и плочките по корема му или пък ще е с впити по него дънки, с цел да обърнете внимание на добре завършените му задни елементи и бедра. С сходна мъжка фигура пред себе си доста малко дами биха отказали креватна случка.

Перчи се с умствените си заложби
Има безчет мъже, които ни превъзхождат по разсъдък, само че не забравяйте, че има и такива, които просто цитират заучени изречения или даже исторически обстоятелства за да ни впечатлят толкоз доста, че да изпитате предпочитание да вършиме секс с тях, считайки ги за гении. Преценете деликатно дали това не е трик да ви вкара в леглото.

Хвали се с финансовите си благоприятни условия
Няма да е прекомерно пресилено, в случай че кажем, че има доста дами, които безусловно се възбуждат от мисълта за секс с паралия. Историята познава доста сходни случаи, в това число и този на младата Ана Никол Смит, омъжила се за 89-годишния милиардер Хауърд Маршал. Все отново едва ли тя се е решила на сходна стъпка поради бурните им полови взаимоотношения.

Опитва се да провокира страдание
Да, чували сте за майчиния инстинкт. Именно поради него дамите сме склонни да демонстрираме страдание към мъже, които по някакъв метод са били онеправдани, животът им е бил тежък и така нататък Не забравяйте обаче, че мъжете не постоянно са откровени и постоянно напълно целеустремено се пробват да провокират страдание като метод да ви вкарат в леглото си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР