Понякога една връзка между двама души е просто безнадеждна, колкото

...
Понякога една връзка между двама души е просто безнадеждна, колкото
Коментари Харесай

Дева и Дева – дует с липсваща химия

Понякога една връзка сред двама души е просто безнадеждна, колкото и обич да изпитват един към различен. Нещата не се получават и това може да се види с просто око още при започване на взаимоотношенията. Разбира се, може да има и изключения, само че в доста случаи сходна връзка няма бъдеще.

Това важи в цялостна степен, когато приказваме за обич сред двама представители на зодия Дева. Те просто са прекомерно идентични, с цел да се сътвори искра, която да възпламени пристрастеността им. Представителите на тази зодия са доста характерни със своя темперамент и мъчно могат да основат нещо същинско, а когато връзката е построена от двама такива души, е съвсем невероятно.

 

Ето какво повече можем да кажем за връзките сред две Деви

 

Резултат за съгласуемост Дева и Дева:

1/5 Представителите на зодия Дева са учтиви един към различен, лоялни, внимателни и в действителност имат огромен късмет да накарат нещата да работят. Между двамата няма огромни разногласия, само че все пак, дребните привички на всеки могат да изпилят нервите на другия. Те могат да споделят прелестен живот дружно, само че би трябвало да внимават да не подценяват интимността си или рискуват да живеят като братя и сестри вместо любовници. Не е невероятно обаче дребните им странности да ги изнервят взаимно и тази двойка от време на време да се впуска в еснафщина.

Може ли любовната връзка сред Дева и Дева да проработи?

Две Деви дружно имат всичко належащо, с цел да водят удобен живот без драма, само че връзката им няма да се основава на никакви искри. Любовта би трябвало да се преглежда като дълга река и две Деви дружно ще бъдат в умерено пътешестване по нея. Тези хора се схващат добре, само че като цяло им липсва пристрастеност. Те са на една и съща дължина на вълната и имат сходни хрумвания и житейски правила, които могат единствено да ги сближат. По този метод имат същите стремежи, същите цели и тяхната двойка може да бъде доста уравновесена. Те постоянно се грижат един за различен, даже в случай че се движат постепенно и деликатно, те постоянно вървят напред дружно. Това ги успокоява и укрепва връзката им.

Какво би могло да ги повали?

Те би трябвало да внимават да не се отегчат от тази дълга и тиха река, която символизира тяхната връзка. Освен това те би трябвало да внимават да не стават прекомерно студени в изразяването на възприятията си, в противоположен случай ще заживеят като родственици, а не любовници. Хубаво е да вършат разнообразни неща като пътувания, срещи с другари и сантиментални ваканции, с цел да запазят искрата сред тях или в случай че усетят, че тя е изчезнала, да я възпламенят още веднъж.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Нещата въпреки всичко могат да се получат, в случай че можете да редувате интервали на пристрастеност, мъдрост или непорочие. Тези хора ще бъдат много тесногръди в леглото, защото държанието им е по-скоро пуританско, защото не са от тези, които тестват нови прекарвания и избират дребните си рутини.

Любов съвет за тази двойка.

Работете върху това да бъдете буйни. Като егоцентрична двойка, тези хора обичат да бъдат малко уединени, само че ще би трябвало доста бързо да научат, че да имат обществен живот е значимо, с цел да не се развият дребни проблеми във връзката си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР