Понякога единственото, което поддържа духа ни през дългата работна седмица,

...
Понякога единственото, което поддържа духа ни през дългата работна седмица,
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: 3 специални предложения за мързеливи почивни дни

Понякога единственото, което поддържа духа ни през дългата работна седмица, е концепцията за нехаен следобяд в неделя.

Но дългогодишният ни опит демонстрира, че и той, както постоянно съвършената прическа, е мираж. След недотам продуктивната събота, неделята постоянно се оказва денят, в който би трябвало да отметнем всичките си домашни отговорности.

Или пък не …

Вече не е нужно да си освобождавате през целия ден, с цел да се справите с всичките си домашни задания, стига да имате правилни помощници.

За да ви потвърдим, че може да вършите къщната работа апропо през седмицата, подбрахме няколко уреда от eMAG, а положителната вест е, че до 22 януари са понижени.

Колко пъти сте си представяли какво би било да се приберете и положителните домашни духчета да са изчистили къщата… Е, това няма по какъв начин тъкмо да стане, само че някоя от тези, умерено може да отметне тази задача, до момента в който сортирате прането в другата стая.

 eMAG

И като стана дума за пране, една, със специфични стратегии за всичките ви потребности, не е неприятна концепция. Не че сегашната не прави работа, само че май няма стратегия бързо пране за 15 минути.

 eMAG

Дойде време и за обещаната отмора. Романтични филми, сериали, екшън… оставаме на вашето въображение и на. Добрата вест е, че е смарт, тъй че може да изгледате и всичките си обичани влогове, без да ставате от дивана.

 а eMAG

И просто по този начин за домашните отговорности не ви е необходим специфичен ден. Ако се нуждаете от още увещание, че тази инвестиция в свободното ви време си заслужава – тъкмо в този момент eMAG предлага с познатите преимущества на извършването на покупки от eMAG**: разнообразни способи на заплащане, доставка до посочен адрес, до офис на пощальон или до клон на Български пощи в цялата страна, инспекция на пратката на място при доставка и връщане до 30 дни за артикули, предлагани от eMAG. Може да се възползвате от офертите и в придвижване – с мобилното приложение на платформата за онлайн шопинг.

* Посочените предложения важат до привършване на количествата.

**Някои от изброените услуги не важат за продуктите, предлагани от Маркетплейс търговци. Други от изброените услуги се ползват според използваните условия за съответната категория или подкатегория артикули.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР