Понякога е доста трудно да разпознаем пола на някое бебе,

...
Понякога е доста трудно да разпознаем пола на някое бебе,
Коментари Харесай

Психологически тест: Можете ли да познаете кое от тези бебета е момиченце?

Понякога е много мъчно да разпознаем пола на някое бебе, изключително в случай че облеклата му не могат да ни оказват помощ. Според учените възрастните дават верен отговор единствено при 60% от случаите, а педиатрите не се оправят доста по-успешно. Мислите ли, че можете да се визиите по-добре?

Днес ви представяме един занимателен психически тест, който ще разкрие освен какъв брой сте наблюдателни, само че и какво криете в душата си.

Така, да започваме!

Погледнете тези четири бебета и направете своето съмнение:

Г отови ли сте?

Нека проверим дали сте познали и какво разкрива вашият избор.

Бебе №1

Ако сте избрали бебе №1, то вие сте човек на логиката, който твърдо има вяра в своите убеждения. Вие първо анализирате обстановката, а по-късно взимате решение. Въпреки че не се ръководите от интуицията си, постоянно се стремите да не нараните възприятията на другите при взимането на решение. Мразите споровете и постоянно поставяте непознатите ползи пред своите лични, макар че другите не всеки път го заслужават.

Ние ви предлагаме да останете все по този начин благи и възпитани, само че без да робувате на непознатото мнение. Време е да се фокусирате върху себе си и личния ви живот. Не отлагайте фантазиите си за на следващия ден.

И не, бебе №1 е момченце. Верният отговор е бебе №2.

Бебе №2

Избрали сте бебе №2? Вие сте извънредно изобретателна персона. Предпочитате да водите деен живот и нямате нищо срещу новото и непознатото. Животът е доста по-интересен, когато пред вас стои някое предизвикателство. Никога не пропускате опция да научите нещо ново и не се страхувате от смяната, тъй като смятате, че всичко се случва с причина. Живеете на цялостни обороти, само че от време на време се затваряте в себе си, същинската фамилиарност ви плаши и не обичате да допускате хората до сърцето си.

Да, има хората, които са до вас единствено тъй като търсят полза, само че има и такова, които желаят да ви опознаят просто тъй като ви харесват и ви се възхищават. Просто им дайте късмет.

И честито! Точно това бебе е дребната дама!

Бебе №3

Ако сте предположили, че е бебе №3, то вие сте доста отзивчива персона. Притежавате неоспорим сексапил, който ви оказва помощ да се разбирате с близките. Въпреки че към вас постоянно има доста хора, вие държите ужасно доста на приятелите си и в никакъв случай не бихте ги изоставили. Много цените времето, което прекарвате с тях. Обичате приключенията, а рутината ви подлудява. Понякога действате прекомерно импулсивно, само че това е по този начин, тъй като обичате да рискувате – вашият опиат е адреналинът. Хубаво е обаче от време на време да мислите и за следствията.

Винаги помнете, че в живота ви има доста чудесни хора, които не просто ви ценят, а същински ви обичат. Така че идващия път, когато вземете някое импулсивно решение, помислите дали то няма да нарани човек, който доста държи на вас.

И не, това бебе не е момиченце. Верният отговор е бебе №2.

Бебе №4

Ако мислите, че бебе №4 е верният отговор, то вие сте самоотвержен човек, само че с огромно его. Стареете се да бъдете положителни с хората, само че в това време си мислите, че постоянно сте прави и останалите би трябвало да ви слушат. Вие сте мощна персона, която елементарно се приспособява към новите обстановки, по тази причина постоянно сте в ролята на водач. Хубавото е, че кипите от креативна сила и мозъкът ви е цялостен с изобретателни хрумвания, тъй че незабелязано и другите ви одобряват за водача на групата. Все отново ще е добре и от време на време да се вслушвате в мнението на останалите, тъй като не може постоянно да сте прави.

Ако желаете да задържите верните хора в живота ви, би трябвало да се научите да бъдете добър слушател. Хората към вас също желаят да знаят, че ги ценят и почитат. Освен това положителните водачи могат да преценяват по кое време непознатото предложение е по-добро.

И не, бебе №4 не е верният отговор, момиченцето е №2.

Източник: Dama.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР