Понякога думите не стигат да опишем какво чувстваме и затова

...
Понякога думите не стигат да опишем какво чувстваме и затова
Коментари Харесай

Румънче загуби играчка делфинче и Делфинариум Варна му изпрати нова


Понякога думите не стигат да опишем какво усещаме и по тази причина ще споделим буквално обявата на една майка от Румъния - Адриана Георгеску:

" Искам да споделя една невероятна история за едно в действителност особено прекарване с Делфинариум Варна. Синът ми неотдавна отиде на първия си лагер и едно от заниманията беше посещаване на това вълшебно място. Там той си купи (единствения сувенир от лагера) дребна играчка делфинче, което назова " Албастрел ". 

За страдание някъде по пътя към дома делфинът се изгубил. Той бил доста печален, тъй като дребният му другар липсващ.

Търсихме на всички места, с цел да намерим сурогат на " Албастрел ", само че не успяхме. Затова взех решение да опитам нещо извънредно - изпратих имейл на хората от Делфинариума във Варна, с цел да попитам дали има метод да поръчам различен делфин за детето си. Трябва да призная, че не бях огромен оптимист, защото на уеб страницата им нямаше раздел за онлайн поръчки.

Въпреки това в нашия свят има прелестни, сърдечни хора, чиято задача е да " носят наслада на всички, които обичат делфините и нашия делфинариум ". Това бяха точните им думи, когато попитахме какъв брой коства пратката. Така че те освен ми дадоха отговор, само че и надвишиха границите си! Изпратиха на детето ми специфичен пакет, който включваше освен делфин, само че и шапка и магнитче за спомен от Делфинариума.

Наистина нямам думи, с които да опиша благодарността към Делфинариум Варна за тяхната благотворителност и за това, че сбъднаха едно малко предпочитание. Благодаря им от все сърце и им поисквам колкото се може повече гости и другари на делфините!

P.S. Чух, че шоуто там е прелестно, и нямам самообладание да го видя и аз! В един свят, който постоянно е прекомерно цялостен с паники, това събитие ми сподели, че има прелестни хора и вълшебни места, които могат да трансфорат и най-малките частици вяра в действителност. 

Нека разпространяваме повече наслада и обич към нас! ", приключва Адриана Георгеску.

" Делфинариум Варна " напомня, че в дните 15.09 / 22.09 / 23.09 ще се организира и 4-то зрелище с делфините от 17:00 ч.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР