Понеделник по традиция предоставя изключително много футболни емоции на феновете,

...
Понеделник по традиция предоставя изключително много футболни емоции на феновете,
Коментари Харесай

Добруджа е изявен фаворит на Лазур

Понеделник по традиция дава извънредно доста футболни страсти на почитателите, само че този път е друго. Сега вниманието на родния почитател е приковано само от дербито във Втора лига. То обаче предвещава да бъде повече от непредвидимо поради формата на Черноморец и Добруджа.

ЧЕРНОМОРЕЦ (БУРГАС) - ДОБРУДЖА (ДНЕС, 17 ЧАСА)

" Акулите " започнаха нерешително сезона след домакинско проваляне от Марек, само че това се оказа и единствената загуба до този миг за отбора на Ангел Стойков. " Сините " се радват на порядъчен старт при завръщането си в професионалния футбол и все още са в средата на класирането, каквато е и задачата пред тима. Тимът на Стойков трудон печели, само че и мъчно губи, по тази причина подсказват и четирите тъждество от 7 мача.

На собствен ред гостите от Добрич разочароват, макар че бяха посочени за един от любимците. В Добруджа направиха сериозна селекция това лято, включваща имена от елита. И това, сходно на доста други случаи, не подсигурява победи. Клубът към този момент предприе треньорска промяна, а Радомир Тодоров зае мястото на Диян Божилов. В класирането гостите са 7-и с 3 победи, още толкоз равенства и проваляне от Спартак Плевен с 0:3. И въпреки всичко точно Добруджа е огромният любимец в дербито. 

Предвиждането ни е за атрактивен мач на " Лазур " с малко голове и без победител.

ПРОГНОЗА: Х: 3.33
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР