Поне докато Disney+ заработи, Netflix ще се чувстват като тотален

...
Поне докато Disney+ заработи, Netflix ще се чувстват като тотален
Коментари Харесай

When They See Us, Netflix и кой е най-гледаният сериал на стрийминг платформата

Поне до момента в който Disney+ проработи, Netflix ще се усещат като цялостен хегемон в стрийминг услугите. След като платформата на Disney проработи обаче конкуренцията ще стане в действителност сериозна.

Началото на година беше доста мощно за Netlix, тъй като тогава стана ясно, че Bird Box се трансформира в най-гледания им филм. Апокалиптичният филм със Сандра Бълок е беше гледан от 45 милиона акаунта за първите седем дни от стартирането си.

Няколко месеца по-късно стрийминг платформата може да се похвали с още един триумф, само че този път при сериалите. When They See Us е бил най-гледаният сериал в платформата.

От Netflix обаче не споделят какъв брой акаунта са гледали четирите епизода от сериала. When They See Us е основан от Ейва ДюВерней и е по същински случай. Той споделя историята на петима младежи, които през 1989 година са упрекнати в изнасилването и убийството на млада жена.

Парадоксалното в тази ситуация е, че те са почтени, само че виновността е хвърлена върху тях единствено поради цвета на кожата им. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР