Помощникът на Саша Илич - Величко Капланович, който води ЦСКА

...
Помощникът на Саша Илич - Величко Капланович, който води ЦСКА
Коментари Харесай

Капланович: Няма как да победиш, когато изпуснеш дузпа в последните минути

Помощникът на Саша Илич - Величко Капланович, който води ЦСКА против Локомотив Пловдив, разкри повече детайлности към изчезналите в състава на " алените ". Той разяснява и представянето на отбора и какво не е достигнало на ЦСКА да се похвали с трите точки в дуела.

" Не победихме, тъй като не успяхме да отбележим втори гол, а имахме задоволително чисти положения. Може би трябваше да вкараме втори бърз гол, имаше една обстановка на Назон, когато вратаря на Локо Пловдив избави доста добре. Търсихме гола и през второто полувреме. Имахме благоприятни условия да вкараме нов гол и посредством Жеферсон, когато изпуснеш дузпа в последните минути, няма по какъв начин да победиш. Не желая да разясня повече обстановката, единствено ще кажа, че за първи път виждам, когато ВАР извика съдията той да не отсъди това, за което го викат ", показа Капланович.

" Цяла седмица имахме проблеми с заболели играчи. Тибо Вион се върна, само че той бе отвън състава поради висока температура. Същата причина е за Морено и Туфегджич. Като добавите, че и Турицов също е отвън строя. Бяхме и малко изморени и трябваше да пробваме да играем по този метод и с този състав. Назон също четири дни не тренира през тази седмица поради висока темепратура, само че всички футболисти дадоха максимума ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР