Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев коментира победата над Славия с

...
Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев коментира победата над Славия с
Коментари Харесай

Тодор Янчев: В ЦСКА трябва да имаш напрежение във всеки един момент

Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев разяснява успеха над Славия с 3:2. Той изрази вяра, че Георги Петков е добре, откакто получи тежка контузия.

„ Трудна победа, само че е сладка. Срещнахме добър тим в лицето на Славия. Нужни ни бяха три точки. Футболистите бяха леко изнервени, което не е опрощение. В последна сметка постигнахме победата”, стартира той.

„ Треньорът ми сподели аз да приказвам. Надявам се Георги Петков да е добре. Благодаря му, както и на нашите почитатели. Те подвигнаха тима през второто полувреме”.

„ От вас узнавам, че колата за спешна помощ не се е отворила. Изненадвам се”.

„ Вкарахме от статични положения, трябваше да сме по-настоятелни в офанзива. Голът си е гол. Първият гол на Славия беше хубав, а при втория трябваше да се избие топката в друга зона. Лично на мен ми е доставяло наслаждение да съм под пара. В ЦСКА би трябвало да имаш напрежение във всеки един миг. Чужденците схващат какво значи ЦСКА за всички нас”, добави той.

„ За Мено това е първи мач след тежка травма. Той ще е един от играчите, на които постоянно ще разчитаме. В един миг картоните ще станат проблем, тъй като се демонстрират много към нашия тим. Не сме недодялан отбор”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР