Помощник-шефът на Ливърпул Пеп Лийндерс казва, че Дарвин Нунез има

...
Помощник-шефът на Ливърпул Пеп Лийндерс казва, че Дарвин Нунез има
Коментари Харесай

„Пълен с огън“ Дарвин Нунез има много по-добър сезон от миналия – Пеп Лийндерс

Помощник-шефът на Ливърпул Пеп Лийндерс споделя, че Дарвин Нунез има „ доста по-добър сезон от предходната година “ и че го вижда като състезател “ цялостен с огън ”.

24-годишният уругвайски нападател, притегли от Бенфика през 2022 година и означи 15 гола във всички шампионати за алените през последната акция, има седем до момента през този мандат.

Неделното тъждество 0-0 с Манчестър Юнайтед го направи 10 клубни мача без гол, последният му гол за Ливърпул пристигна при успеха с 2-1 в четвъртия кръг на Карабао Къп против Борнемут при започване на ноември, само че Лийндерс споделя, че Нунес не би трябвало да се съди единствено по голове.

Говорейки преди четвъртфинала на Carabao Cup в сряда вкъщи против Уест Хям, Лийндерс сподели: „ Мисля, че Дарвин е цялостни с готовност, виждате това във всеки мач и в случай че бихме съдили играчите единствено по головете, това би било толкоз непочтено, тъй като по нашия метод, постоянно когато реализираме задачите си или в действителност сме били там, с цел да се състезаваме, постоянно става въпрос за коле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР